Čitate li knjige? Preporuke...

Smart audio player. S tim da mi je toliko dobra app bila da sam kupio full inačicu kasnije.

Ekipa je li netko mozda ima pdf,ebook ili neki drugi format knjige Vatra i krv ali na hrvatskom.
Imam na srpskom ali volio bi ako ima na hr.

evo, nakon 2-3 godine izašao je u nas i 2. dio Ibisove trilogije Amitava Goša - Rijeka dima...
povelike knjige, povijesne, u razdoblju pred izbijanje Opijumskog rata (1839.), s velikim brojem likova, prepletene radnje koja vodi od zaselaka Britanskog Radža, mogulskih palača, do Mauricijusa, preko Nikobarskog prolaza do Malacce, Singapura, Maka, Hong-Konga do Kantona...
Lijepo prevedena, s taman dosta egzotičnih riječi (i riječnikom straga), iskričavim govorom, natruhama magičnog realizma...
Odlična preporuka, pročitao 1. i 2. dio ali nažalost treći je dostupan samo na engleskom.

Sorry, slučajno post umjesto privatne poruke
Knjižnica je dobra opcija. Prije sam znao otići u knjižnicu i sat vremena gledati knjige i uvijek bih si nešto zanimljivo našao. Međutim sad sam se prebacio na Kindle i digitalne knjige tako da mi se ne da ići u knjižnicu samo u razgledavanje.
No svakako jedna od boljih opcija!