MacBook Pro / (slash) tipka

slash ide uz mjesečnu pretplatu
Nemam pojma iskreno... al eto makar free bump.

Ma radilo mi je ok na 12.3 Monterey i sad sam radio novu instalaciju i baš tog nema

Odes na postavke (system preferences) i na keyboard postavke, input, imat ces ikonu tipkovnice, i na njoj su ti prikazani znakovi, kad stisnes shift na tipkovnici, na tom prikazu ce ti biti gdje su znakovi kad stisnes shift tj kako ih Mac ocitava i tako imas kombinacije sa shiftom ili sa opt (alt) ili oboje itd. play with it! :)

Ajd pogledat ću još, trenutno nisam u mogućnosti, mada sve žive kombinacije sam već isprobao

Odes na postavke (system preferences) i na keyboard postavke, input, imat ces ikonu tipkovnice, i na njoj su ti prikazani znakovi, kad stisnes shift na tipkovnici, na tom prikazu ce ti biti gdje su znakovi kad stisnes shift tj kako ih Mac ocitava i tako imas kombinacije sa shiftom ili sa opt (alt) ili oboje itd. play with it! :)
Naravno to ne radi. Svi mogući simboli sa svim mogućim kombinacijama (shift, comand, option) su tu osim tog simbola, fascinantno.
Imam MacBook Pro 8.1 (2011 13"), stavio sam na njega najnoviji Monterey 12.6 OSX.
Sad me zeza tipka / (slash), koju god kombinaciju isprobam jedino tog simbola nema.
Na koji način omogućiti taj simbol da se može koristiti, jer mi je bitan za rad?
Hvala!