robogo uto 9.5.2023 15:41
Mandak kaže...
Na računalo sam instalirao FydeOS. Instalirao sam VLC i kada gledam neki video, pojavljuje se preklapanje titlova.

U kom smislu "preklapanje"? Što kaže VLC, odakle vuče titlove? Koji stream?

Mandak uto 9.5.2023 16:29
robogo kaže...
Mandak kaže...
Na računalo sam instalirao FydeOS. Instalirao sam VLC i kada gledam neki video, pojavljuje se preklapanje titlova.

U kom smislu "preklapanje"? Što kaže VLC, odakle vuče titlove? Koji stream?

Objasnio sam u svojim komentarima ovdje i izgleda da su mi obrisani. Objavio sam i sliku. nema smisla ovdje tražiti pomoć jer mi se brišu komentari. Hval za pokušaj pomoći.

Na HDD-u ima filmove i sve potrebne titlove za filmove. Na Windowsima radi u redu. I Windowsi i FydeOS su instalirani na SSD. 

notloB uto 9.5.2023 16:36
Mandak kaže...

Objasnio sam u svojim komentarima ovdje i izgleda da su mi obrisani. Objavio sam i sliku. nema smisla ovdje tražiti pomoć jer mi se brišu komentari. Hval za pokušaj pomoći.

Na HDD-u ima filmove i sve potrebne titlove za filmove. Na Windowsima radi u redu. I Windowsi i FydeOS su instalirani na SSD. 

Pa jesi li probao ugasiti titlove u vlcu, vidim što si napisao ali onaj screen što ti je obrisan je stvarno izgledao kao da su jedni titlovi renderirani "zapečeni" direktno u film.

Mandak uto 9.5.2023 17:26
notloB kaže...
Mandak kaže...

Pa jesi li probao ugasiti titlove u vlcu, vidim što si napisao ali onaj screen što ti je obrisan je stvarno izgledao kao da su jedni titlovi renderirani "zapečeni" direktno u film.

Jesam. Isključio sam titlove u VLC. Tih titlova koji izgledaju kao "zapečeni" direktno u film nema na VLC-u na Windowsima. Nema ih ni na Fyde OS-u na drugim aplikacijama za gledanje videa. Druge aplikacije za gledanja videa na FydeOS-u rade u redu, ali čim nešto radim na FydeOS-u, video prestane raditi. Jedino na VLC-u ne prestaju raditi, ali je na VLC-u problem s titlovima.