PROTECTOR čet 24.7.2008 12:48

Ako imaš Click 2-U-ov Ps2 emulator onda ne trebaš ništa osim poigrat se sa postavkama za grafiku i zvuk te niz drugih opcija. Za igre je svejedno jeli piratska ili original. Pokrenuo sam Resident Evil 4 na tom emulatoru ali je nažalost bio neigriv.

BORN čet 24.7.2008 14:21

Ako ste stavili bios kvaka je u tome (pogledajte na you tube) da svaka igra treba svoj pach i onda bi je trebao dobro pokretati i pogledajte da vam verzija boisa i verzija pcsx-a nije različita

Hex čet 24.7.2008 14:58
BORN kaže...

Ako ste stavili bios kvaka je u tome (pogledajte na you tube) da svaka igra treba svoj pach i onda bi je trebao dobro pokretati i pogledajte da vam verzija boisa i verzija pcsx-a nije različita

Kao prvo; nisu ljudi glupi pa da se ne sjete staviti BIOS,
kao drugo; youtube nije tolko pouzdan, ja sam tražio upute, nema ništa,
kao treće i četvrto; to ti je točno.
hrvatskafarkasevec čet 28.5.2009 22:25
nixass kaže...

nemoj se zamarat s time, neće ti ništa radit

to kaj ti neznas slozit to ne znaci da drugi neznaju i da im nece radit.....nemoj gluposti pricat.....meni rade skoro sve dbz igre tj. sve mi rade koje sam probo vecina tucnjava radi......tak da..malo razmisljaj kaj pises
nixass čet 28.5.2009 23:44
hrvatskafarkasevec kaže...
nixass kaže...

to kaj ti neznas slozit to ne znaci da drugi neznaju i da im nece radit.....nemoj gluposti pricat.....meni rade skoro sve dbz igre tj. sve mi rade koje sam probo vecina tucnjava radi......tak da..malo razmisljaj kaj pises
 prva igra koju sam stavio nije radila. sve namješteno kak spada (tolki tutlek nisam). -> delete s kompa.
hrvatskafarkasevec čet 28.5.2009 23:52
nixass kaže...
nixass kaže...

prva igra koju sam stavio nije radila. sve namješteno kak spada (tolki tutlek nisam). -> delete s kompa.
 to isto ko da si skinuo igru s neta instaliro vidio ne radi..pa zbriso a sam zaboravio crack stavit koji lol pa nece svaka ima popis igara koje rade...link....igre koje su oznacene sa zelenim rade i sam trazis igru to je to koje ne rade ne probavas...Neodlučan
nixass pet 29.5.2009 10:16
nixass kaže...
nixass kaže...

to isto ko da si skinuo igru s neta instaliro vidio ne radi..pa zbriso a sam zaboravio crack stavit koji lol pa nece svaka ima popis igara koje rade...link....igre koje su oznacene sa zelenim rade i sam trazis igru to je to koje ne rade ne probavas...Neodlučan
ja igram igre koje sviđaju a ne koje mi emulator "dopusti" igrati.  s te strane, nikako ne valja.
Romano pet 29.5.2009 10:27
nixass kaže...

zaboravi na bilo kakvo igranje. emulatori jednostavno ne rade kak spada. nijedan od njih

Pricas gluposti.Zavrsio sam FFX,FFX X-2,i igram trenutno FFXXII na PCSX2 emulatoru.Radi sve savrseno i to u 1680 x 1050 rezoluciji i DX10 emulaciji.
Vido pet 29.5.2009 10:49

nixass kaže...
ja igram igre koje sviđaju a ne koje mi emulator "dopusti" igrati.  s te strane, nikako ne valja.
PS2 emulatori rade do neke granice i malo po malo postaju sve bolji, zbog same konstrukcije igara za PS2 i hardverske arhitekture plejke 2 jako ju je teško emulirati. Ti ljudi koji rade emulator su uložili jako puno vremena i truda da naprave takvo nešto i ti sada kažeš da to ne valjda jer neke igre ne rade? Neke igre su zahtjevnije od drugih, a neke su rađene na drugačiji način i sasvim je normalno da u ranoj razvojnoj fazi još uvijek ne rade sve igre (0.9.6). Program je besplatan što znaći da autori ne dobivaju plaću za to što rade osim ako im se netko ne smiluje i ne možeš očekivati da nešto tako kompleksno što je uz to besplatno i niti blizu pune verzije radi savršeno i ne možeš reći da ne valja.
Jbg, i ja bih htio igrati GT4 ali mi se sruši prije utrke, ali neću odmah sve odbaciti nego ću malo petljati po postavkama dok ne nađem one koje rade kako treba. Evo, i sam kažeš da nisi došao dalkje od menija, a ja sam došao sve do utrke, još malo i moći ću ga cijelog igrati, samo trebam naći odgovarajuče postavke.
BTW, ako netko ima postavke, bios, patcheve i sve ostalo potrebno da GT4 proradi, bilo NTSC bilo PAL verzija nek mi se javi pliz. Vidio sam da ga neki ljudi igraju na kompu bez problema tako da je definitivno moguće. Jedini je uvijet da je igra na engleskom.

nixass pet 29.5.2009 11:24

Vido kaže...
nixass kaže...
PS2 emulatori rade do neke granice i malo po malo postaju sve bolji, zbog same konstrukcije igara za PS2 i hardverske arhitekture plejke 2 jako ju je teško emulirati. Ti ljudi koji rade emulator su uložili jako puno vremena i truda da naprave takvo nešto i ti sada kažeš da to ne valjda jer neke igre ne rade?
 jebiga, ja sam krajnji korisnik i imam se pravo žaliti. ili nemam? nit sam pljuvo po njia ni niš. rekoh - ne radi i zbrisao. kaj je tu tak čudnoga?
stršljeni jedni.. Smijeh
sve o emulatorima znam, ne morate me prosvjetljivat. epsx derem već par godina i izgleda da se moram zadovoljit sa gt2..
za gt4 sam pak čuo da jedino japanska verzija radi. a japanski čitam ko i klingonski

Armor pet 29.5.2009 11:37

Kaj se tiče ePSX, imam ga i ja također već dugo i na njemu igram isključivo Tekken 3 koji radi mogu slobodno reći, isto ko i na plejki.

Također i GT i GT2.

E sad, upravo sam sinoć skinul Tenchu (uhvatila me velika nostalgija jer obožavam tu igru) i ona ne dela!

Bilo da stavim u ISO format pomoću PowerISO-a, bilo da probam onak kak je bila dok sam skinul...

Dal zna neko u čemu je problem, bil bi zahvalan na pomoći.

Ak neko može sastaviti neki tutorial za ePSX i PCX2...

Ja imam inače i Playstation 2 Emulator 1.00.48 ali s njim nisam uspel otvoriti ni jednu igru, dok mi sa PCX2 0.9.6 dela samo Iron Man

Thx unaprijed na pomoći

BannedOnThisForum ned 30.8.2009 15:51
Armor kaže...

Kaj se tiče ePSX, imam ga i ja također već dugo i na njemu igram isključivo Tekken 3 koji radi mogu slobodno reći, isto ko i na plejki.

Također i GT i GT2.

E sad, upravo sam sinoć skinul Tenchu (uhvatila me velika nostalgija jer obožavam tu igru) i ona ne dela!

Bilo da stavim u ISO format pomoću PowerISO-a, bilo da probam onak kak je bila dok sam skinul...

Dal zna neko u čemu je problem, bil bi zahvalan na pomoći.

Ak neko može sastaviti neki tutorial za ePSX i PCX2...

Ja imam inače i Playstation 2 Emulator 1.00.48 ali s njim nisam uspel otvoriti ni jednu igru, dok mi sa PCX2 0.9.6 dela samo Iron Man

Thx unaprijed na pomoći

p.s ja sam stavil tutorijal za pcsx2

http://www.youtube.com/watch?v=5exUUvHX8ZM

max1919 sri 30.9.2009 17:49

Evo ja sam danas skinuo pcsx2 i neče mi se pokrenuti SMACKDOWN 2009 jel ima nade.

Vidio sam ne youtube-u da je jedan lik uspio pokrenuti Smackdown 09 sa pcsx-om pa me zanima kako da ja to napravim

markoal čet 1.10.2009 11:21

Eh, to sa biosa, to morate skinit sa svog PS2, inace sa neta je ilegalno ali za veliku vecinu i jedini nacin, tako da to svi skidaju s neta.
Ovako ja sam Igrao Budokai Tehnaichi 3 na kompu, to je jedna od zahtjevnijih Igri, i sad imam cak 50 fpsa kad igram u 2(u toj igri je lock 50 u nekim 60)

Osim te igre igrao sam vecinu DBZ Igri(:D), i Tekken 5 i jos neke.

Dakle lako je za bios, trebate vi kemijat dok namjestite postavke, pa ako hocete ja mogu stavit na net svoj pa da pokusate ima li pomaka.
I nariktajte prvo kontrole i to, a ako neki neznaju kako igru pokrecete, ja mountam demonotoolsom tamo stavim koji disk da mi cita i Run i to je to.

Fićo_CoD 5 čet 1.10.2009 11:28

ee ja sam ti gledao na youtubeu kak neki lik tak to radi, slaze si emulator, lik je skinuo 10-15 fajlova koji idu u istu mapu pa nes trebas instalirat, pa nastimavat postavke i tak... ugl. ja sam to s frendom radio 2-3 sata, namucili smo se totalno Izlanuo se, slozili smo sve, mogao bi ti ja taj emulator uploadati, skines ga, ucitas igricu i igras... mozes stavit DVD od PlayStation 2 u komp i pokrenut ga s tim emulatorom i igrat... Namigiva samo moram nac taj emulator

igre mogu bit piratske, ja sam ih sve skinuo s interneta, a poslije sam probao i s DVD-om od plejke 

netko je rekao da PS2 emulatori NE rade??? nije istina... ovaj je moj radio... sve pet

mrgood sri 28.4.2010 22:20

Tutorijal ti je malo star tj. za prastaru verziju PCSX-a. Zadnja verzija je PCSX2 0.9.6 r1888, u kojoj mi recimo Gran Turismo 4 radi kao urica, a grafika je neusporediva sa PS2, bolja je barem dvostruko. I ne treba nikakva mrcina od kompa. Imam E5200, 2 GB RAM-a, i HD4770. Igram i uzivam, hehehehehe