PCSX2 - PS 2 emulator

Ako imaš Click 2-U-ov Ps2 emulator onda ne trebaš ništa osim poigrat se sa postavkama za grafiku i zvuk te niz drugih opcija. Za igre je svejedno jeli piratska ili original. Pokrenuo sam Resident Evil 4 na tom emulatoru ali je nažalost bio neigriv.

zaboravi na bilo kakvo igranje. emulatori jednostavno ne rade kak spada. nijedan od njih

Za PS1 je emulator radio savrseno.
Ovoga nisam probao jer imam PS2 doma

Za PS1 je emulator radio savrseno.

Objasnite mi kako radi di idem da pokrenem igru,koji fajl moram otvoriti,.........

nemoj se zamarat s time, neće ti ništa radit

Ako ste stavili bios kvaka je u tome (pogledajte na you tube) da svaka igra treba svoj pach i onda bi je trebao dobro pokretati i pogledajte da vam verzija boisa i verzija pcsx-a nije različita

Ako ste stavili bios kvaka je u tome (pogledajte na you tube) da svaka igra treba svoj pach i onda bi je trebao dobro pokretati i pogledajte da vam verzija boisa i verzija pcsx-a nije različita

Skinuo sam PCSX2 0.9.6 i traži me da skinem BIOS. Zna li tko koju stranicu ili link da ga skinem da mi radi.

zaboravi na bilo kakvo igranje. emulatori jednostavno ne rade kak spada. nijedan od njih

ja sam "igrao" (nedavno!) gt4 i nisam došao dalje od menija.

Kaj se tiče ePSX, imam ga i ja također već dugo i na njemu igram isključivo Tekken 3 koji radi mogu slobodno reći, isto ko i na plejki.
Također i GT i GT2.
E sad, upravo sam sinoć skinul Tenchu (uhvatila me velika nostalgija jer obožavam tu igru) i ona ne dela!
Bilo da stavim u ISO format pomoću PowerISO-a, bilo da probam onak kak je bila dok sam skinul...
Dal zna neko u čemu je problem, bil bi zahvalan na pomoći.
Ak neko može sastaviti neki tutorial za ePSX i PCX2...
Ja imam inače i Playstation 2 Emulator 1.00.48 ali s njim nisam uspel otvoriti ni jednu igru, dok mi sa PCX2 0.9.6 dela samo Iron Man
Thx unaprijed na pomoći

siguran? meni ePSXe (PS1) i Pcsx2 rade savršeno, sa normalnih 51 FPS (inače je to najbolje jer što više to se igra ubrzava)

Kaj se tiče ePSX, imam ga i ja također već dugo i na njemu igram isključivo Tekken 3 koji radi mogu slobodno reći, isto ko i na plejki.
Također i GT i GT2.
E sad, upravo sam sinoć skinul Tenchu (uhvatila me velika nostalgija jer obožavam tu igru) i ona ne dela!
Bilo da stavim u ISO format pomoću PowerISO-a, bilo da probam onak kak je bila dok sam skinul...
Dal zna neko u čemu je problem, bil bi zahvalan na pomoći.
Ak neko može sastaviti neki tutorial za ePSX i PCX2...
Ja imam inače i Playstation 2 Emulator 1.00.48 ali s njim nisam uspel otvoriti ni jednu igru, dok mi sa PCX2 0.9.6 dela samo Iron Man
Thx unaprijed na pomoći
p.s ja sam stavil tutorijal za pcsx2

Evo ja sam danas skinuo pcsx2 i neče mi se pokrenuti SMACKDOWN 2009 jel ima nade.
Vidio sam ne youtube-u da je jedan lik uspio pokrenuti Smackdown 09 sa pcsx-om pa me zanima kako da ja to napravim

Treba ti BIOS od PS2 po ovome šta piše. Nađi, stavi na pravo mjesto i probaj onda :)
Ima onaj jedan paket, uz emulator dođu biosi i driveri ali neznam točno kako se zove.

Eh, to sa biosa, to morate skinit sa svog PS2, inace sa neta je ilegalno ali za veliku vecinu i jedini nacin, tako da to svi skidaju s neta.
Ovako ja sam Igrao Budokai Tehnaichi 3 na kompu, to je jedna od zahtjevnijih Igri, i sad imam cak 50 fpsa kad igram u 2(u toj igri je lock 50 u nekim 60)
Osim te igre igrao sam vecinu DBZ Igri(:D), i Tekken 5 i jos neke.
Dakle lako je za bios, trebate vi kemijat dok namjestite postavke, pa ako hocete ja mogu stavit na net svoj pa da pokusate ima li pomaka.
I nariktajte prvo kontrole i to, a ako neki neznaju kako igru pokrecete, ja mountam demonotoolsom tamo stavim koji disk da mi cita i Run i to je to.

ee ja sam ti gledao na youtubeu kak neki lik tak to radi, slaze si emulator, lik je skinuo 10-15 fajlova koji idu u istu mapu pa nes trebas instalirat, pa nastimavat postavke i tak... ugl. ja sam to s frendom radio 2-3 sata, namucili smo se totalno , slozili smo sve, mogao bi ti ja taj emulator uploadati, skines ga, ucitas igricu i igras... mozes stavit DVD od PlayStation 2 u komp i pokrenut ga s tim emulatorom i igrat...
samo moram nac taj emulator
igre mogu bit piratske, ja sam ih sve skinuo s interneta, a poslije sam probao i s DVD-om od plejke
netko je rekao da PS2 emulatori NE rade??? nije istina... ovaj je moj radio... sve pet

Evo vam detaljne upute kako podesiti emulator, i to na hrvatskom jeziku:

Evo skinuo sam bios i sada radi, samo se moram malo zezati sapostavkama.
Hvala svima.

samo postoji jedan problem, ovo se na min. postavkama vrti gore od crysisa! petljanje po postavkama ne pali, imam framerate 20 Ali je sve usporeno.

Tutorijal ti je malo star tj. za prastaru verziju PCSX-a. Zadnja verzija je PCSX2 0.9.6 r1888, u kojoj mi recimo Gran Turismo 4 radi kao urica, a grafika je neusporediva sa PS2, bolja je barem dvostruko. I ne treba nikakva mrcina od kompa. Imam E5200, 2 GB RAM-a, i HD4770. Igram i uzivam, hehehehehe
Skinua sam ga sa njihove stranice,ne znam kako se koristi.Da li treba nešto programirati,staviti bios ili patcheve?Da li igre trebaju biti original ili mogu i piratske?