Boris grozni čet 26.9.2024 19:27

Naslov sve govori recenzije It proizvoda od A do Ž!
To bi trebalo izgledati s par fotki i kratko opisati što valja i pogotovo što NE valja s proizvodom pogotovo nakon nekog vremena u kojem ste ga koristili pa uvidjeli neku manu ili da vam se nesto extremno ne svida!
Evo ja cu krenuti s tastarurom od Razer-a
Razer Ornata v3 X

Tipkovnica se izlizala doslovno nakon par mjeseci koristenja, eto to joj je mana i bacio bi je u smece samo radi toga jer je to valjda jedina na kojoj mi se to desilo!
i pukla joj je jedna nogica da ne zaboravim, no kako mi se to desilo valjda na svakoj vjerovatno im je svima to mana, mozda da ih rade deblje i jace nebi bilo lose!
O njihovom soft. koji u pozadini ima pokrenuto valjda 150 procesa da ne pricam!

Boris grozni čet 26.9.2024 19:47

Dell 32" 1440p IPS 165hz G3223D

https://www.dell.com/en-uk/shop/dell-32-usb-c-gaming-monitor-g3223d/apd/210-bdxv/monitors-monitor-accessories

Iznimno nisko postolje doslovno za 10cm naspram starog Philipsa tako da pripazite na maksimalnu visinu jer je zaista niska!
Plastika po rubovima je isto katastrofa tj lose obradena em se savija na sve strane, znam da monitor nije od 600+€ no mislio sam da to bude bolje tj normalno kao i kod vecine!
Donji dio ruba doslovno strsi van cijelom duzinom i ako cete spricati monitor s bilo kakvim sredstvom to ce 100% skuriti ledice unutra jer se vide okom!
Kontrole na ekranu takoder nesto uzasno neprakticno.
Ulazi za kablove s donje strane takoder da te bog sacuva nista ne vidis doslovno moras poleci cijeli monitor ili skinuti panel, znaci katastrofalno napravljeno kao i kod vecine Dell monirtora! Od ulaza i izlaza takoder 0 bodova.
Tekst u windowsima za ispovracat se neznam jel nesto s tim panelom i rasporedom piksela ne stima na tom Ips-u, imam doma jos jedan Dell 24" takoder ista prica!
Boje su bile ok no kontrast mu je bio toliko loš da je to nestvarno(nisam mjerio no debelo ispod 800) pa je i narusavalo totalno sliku da su pikseli iskakali!
Polu proizvod iz Della i neznam dali sam vidio gori monitor u svom životu vratio sam ga drugi dan ostale su mi samo ove dvije fotke!
Inace bavim se fotografijom da nebi bilo da neznam o cemu se radi jer sam svaki kalibrirao i patim na boje!

Boris grozni ned 16.3.2025 13:37

Thermalright Frozen Prism 360mm cijenom od samo 55€ a perfomasne medu najboljim hladenjima uopceali..

kao sto je vecina recenzija rekla najveci minus je buka koju proizvodi.
Zaista je primjetna cak pomalo iritirajuca barem meni kojem je PC na 50cm od usiju!
Montiranje sam mislio da bude lagano no šarafi nepodnose ikakavu toleranciju u pomaku pa je tesko pogoditi 100% rupe, potreban je poprilican pritisak kao i kolicina pokusaja da ih zasarafite no nekima bi to moglo stvoriti poprilicno nezgodan problem tko nema zivaca!
Plastike koje drze cijevi takoder su pretvrde i jedna mi je odma pukla!
Cijevi su presvucene nekakvom tkaninom koje se lagano cufaju pa zna viriti koja "dlakica" pa picajzlama bi to znalo zasmetati kod izgleda ja sam pak isao na top perfomasne jer mi AC Freezer 360mm ne stane zbog duplo vece debljine radijatora!
eto m2c

toxic ned 16.3.2025 13:44
Boris grozni kaže...

Thermalright Frozen Prism 360mm
Perfomasne medu najboljim hladenjima uopce
 Cijena 55€ presmijesna no kao sto je vecina recenzija rekla najveci minus je buka koju proizvodi.
Zaista je primjetna cak pomalo iritirajuca barem meni kojem je PC na 50cm od usiju!
Montiranje sam mislio da bude lagano no šarafi nepodnose ikakavu toleranciju u pomaku pa je tesko pogoditi 100% rupe, potreban je poprilican pritisak kao i kolicina pokusaja da ih zasarafite no nekima bi to moglo stvoriti poprilicno nezgodan problem tko nema zivaca!
Cijevi su presvucene nekakvom tkaninom koje se lagano cufaju pa zna viriti koja "dlakica" pa picajzlama bi to znalo zasmetati kod izgleda ja sam pak isao na top perfomasne jer mi AC Freezer 360mm ne stane zbog duplo vece debljine radijatora!
eto m2c

Buku proizvode ventovi ili pumpa ? Ako su ventovi, onda implementacija nekih tisih bi bila neka win win situacija... Samo onda bi mozda dosli do cijene Arctica 360 koji je out  of the box odlican ?

Boris grozni ned 16.3.2025 13:48
toxic kaže...
Boris grozni kaže...

Cijena 55€ presmijesna no kao sto je vecina recenzija rekla najveci minus je buka koju proizvodi.
eto m2c

Buku proizvode ventovi ili pumpa ? Ako su ventovi, onda implementacija nekih tisih bi bila neka win win situacija... Samo onda bi mozda dosli do cijene Arctica 360 koji je out  of the box odlican ?

Pa ventilatori koji se vrte do 2000, pumpa se necuje ona je tu odlicna! Mislim u gamingu kad stavis na silent je ok sve ostalo se ventovi prejako vrte bez obzira sto je cpu na 50°c. Realno moze se namjestit na ploci no po defaultu je preglasno!
Arctic je pozamasan gabaritima i ne stane u hrpu kučista i problem mogu biti pasivci na maticnim plocama koji mogu zasmetati u nekim kombinacijama kucista tj kad se instalira na gornju stranu!
+ kaj na Intelu s AC moras stavljati i kontakt frame, i puno veca cijena no zato je nemjerljivo tiši!

toxic ned 16.3.2025 13:50
Boris grozni kaže...
toxic kaže...
Boris grozni kaže...

eto m2c

Pa ventilatori koji se vrte do 2000, pumpa se necuje ona je tu odlicna!
Arctic je pozamasan gabaritima i ne stane u hrpu kučista i problem mogu biti pasivci na maticnim plocama koji mogu zasmetati u nekim kombinacijama kucista tj kad se instalira na gornju stranu!
+ kaj na Intelu s AC moras stavljati i kontakt frame, i puno veca cijena no zato je nemjerljivo tiši!

Super informacija, ja isto planiram nabavku 360mm ali nisam siguran da mi to treba s obzirom da i ovo moje obavlja odlican posao, pa bi ovo gore bilo best buy + imam doma dosta tihe ventove koje bi ugradio...