Sony Ericsson Spiro

ajmo neko (:

Taj mobitel ima micro usb prikljucak, ako ga nisi kupovao na crno dobio si kabel s kojim ga spajas s kompjuterom preko usb prikljucka, i cd sa sony ericsson pc suite, pa instaliraj pc suite i spoji mobitel, dalje bi trebao znati sam.

mislim da ima micro usb utor
a barem tih kabela (microusb - usb) ima na bacanje

Ja sam samo dobio sluše i punjač i uputstva i to je to. nikoji cd... ma probat ću kupit micro usb kabel , koliko košta kabel?

Jel zna netko di ima kupit taj mini usb u splitu? tražio sam u linksa i ništa =/

raspitaj se u chipoteke, italvideo i slicno
samo nije mini nego micro usb, nemoj falit

Jesan li ja lud ili na SE stranicama stvarno pise da ga prodamo u 30 sekundi?
http://www.sonyericsson.com/pulse/handset.aspx
Nekako ne vjerujem da nisi dobio USB mabel s njim... to je standardno danas.

http://www.sonyericsson.com/pulse/handset.aspx
Nekako ne vjerujem da nisi dobio USB mabel s njim... to je standardno danas.
stvarno piše
ne dobiješ sa svima, evo recimo ovaj novi Cookie koji Vip reklamira također nema usb kabl u paketu

ozb. nisan dobio nikakav usb, samo punjač i sluše...

tak sam i ja dobio uz sony ericcson Naite
samo punjač i slušalice
ma gle taj usb za spyro
koriste nokie te neki mp4 playeri
tak da nije problem nać

Taj mobitel ima micro usb prikljucak, ako ga nisi kupovao na crno dobio si kabel s kojim ga spajas s kompjuterom preko usb prikljucka, i cd sa sony ericsson pc suite, pa instaliraj pc suite i spoji mobitel, dalje bi trebao znati sam.
Mobitel ne dolazi s kabelom, moras ga kupiti sam. Kupi micro-usb <-> USB kabel
Mobitel ne dolazi s PC suitom iz jednostavne činjenice da mobitel ne podržava nikakvu sinhronizaciju već samo glumi USB memoriju (taj dio je mene malko isfrustrirao jer sam htio prebaciti sve arhivirane sms/mms-ove sa starog mobitela, za kontakte sam se vec snašao).

Mobitel ne dolazi s kabelom, moras ga kupiti sam. Kupi micro-usb <-> USB kabel
Mobitel ne dolazi s PC suitom iz jednostavne činjenice da mobitel ne podržava nikakvu sinhronizaciju već samo glumi USB memoriju (taj dio je mene malko isfrustrirao jer sam htio prebaciti sve arhivirane sms/mms-ove sa starog mobitela, za kontakte sam se vec snašao).
myphone explorer je meni bio odlican za SE

myphone explorer je meni bio odlican za SE
Jesi li ga isprobao na SE Spiro?

evo pogleda san
izgleda da ga ne podrzaje
jedini nacin backupa izgleda
je backup na memorijsku karticu
http://end.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/backupandrestorets/spiro?cc=ap&lc=en

Ma šta se zezat s kablovima usb i dok nađeš cd org od SE-najednostavnije ti je prebacit preko ovog na slici 1 ili ako imaš memory karticu m2 kupiš m2 čitac(stick) staviš m2 u stick u komp i to je to-ja sa svog SE v640i skidam s kompa na mob preko blutooth-a malo sporo ali nema kablova!
Danas sam kupio mobitel Sony Ericsson Spiro i sada, kako da ga priključim na PC? da mogu prebacit muziku itd... pošto mi je utor na mobitelu okrugli ja mislim. Hvala