DarkLord pet 18.2.2011 15:20

Taj mobitel ima micro usb prikljucak, ako ga nisi kupovao na crno dobio si kabel s kojim ga spajas s kompjuterom preko usb prikljucka, i cd sa sony ericsson pc suite, pa instaliraj pc suite i spoji mobitel, dalje bi trebao znati sam.

Zura ned 20.2.2011 17:29
DarkLord kaže...

Taj mobitel ima micro usb prikljucak, ako ga nisi kupovao na crno dobio si kabel s kojim ga spajas s kompjuterom preko usb prikljucka, i cd sa sony ericsson pc suite, pa instaliraj pc suite i spoji mobitel, dalje bi trebao znati sam.

Mobitel ne dolazi s kabelom, moras ga kupiti sam. Kupi micro-usb <-> USB kabel

Mobitel ne dolazi s PC suitom iz jednostavne činjenice da mobitel ne podržava nikakvu sinhronizaciju već samo glumi USB memoriju (taj dio je mene malko isfrustrirao jer sam htio prebaciti sve arhivirane sms/mms-ove sa starog mobitela, za kontakte sam se vec snašao).

apoteka pon 21.2.2011 00:44
Zura kaže...
DarkLord kaže...

Mobitel ne dolazi s kabelom, moras ga kupiti sam. Kupi micro-usb <-> USB kabel

Mobitel ne dolazi s PC suitom iz jednostavne činjenice da mobitel ne podržava nikakvu sinhronizaciju već samo glumi USB memoriju (taj dio je mene malko isfrustrirao jer sam htio prebaciti sve arhivirane sms/mms-ove sa starog mobitela, za kontakte sam se vec snašao).

myphone explorer je meni bio odlican za SE

dragec0 pon 21.2.2011 14:22

Ma šta se zezat s kablovima usb i dok nađeš cd org od SE-najednostavnije ti je prebacit preko ovog na slici 1 ili ako imaš memory karticu m2 kupiš m2 čitac(stick) staviš m2 u stick u komp i to je to-ja sa svog SE v640i skidam s kompa na mob preko blutooth-a malo sporo ali nema kablova!