Zuja sub 26.2.2011 01:14

Pozdrav! 

Mozda sam malo promasio podforum, al nisam se mogao odluciti gdje da stavim.

Uglavnom, cura je razbila touch (samo touch, ekran je uredu!) na xperii x10 i sad trazim gdje bi mogao to najbrze i najjeftnije zamijeniti.

Nasao sam ovu stranicu pa vas pitam da li je pouzdana i koliko traje servis? 
Cijene su im donekle korektne i izgleda uredu..

Ako netko zna gdje bi jeftnije (u tome servisu mobitela je 300 kn) popraviti X10 slobodno se javite!

Hvala puno. 

kratos091 sub 22.10.2016 18:13

Pozdrav!
Bratu se na mobitelu potrgao utor za punjenje. Nabavili smo drugi mob, da s njega skinem jack, ali je problem što je zalemljen za ploču..
E sad.. Mislio sam da je isti mob, ali bratov je Samsung Galaxy s7560, a ovaj drugi je s7580.
Zanima me mogu li prebaciti matičnu iz drugog u prvi...?
Mobovi izgledaju identično, slučajno sam pogledao oznaku i vidio da nisu isti.. Na s7580 je razbijen ekran, ali mobitel se upali i trenutno brat na njemu puni bateriju.

Dud uto 2.1.2018 09:21

Pozz. Raskliman mi je usb utor na Doogee y6 kupljenom u Pevecu, pa malo puni malo ne još je pod garanicijom u Chipoteci im je servis. Zanima me kak im je najbolje predat mob, potpuno resetiran, ono factory reset, ili samo maknut neke apove da mi ne prčkau po fejsu, isntagramu itd.

Dud uto 2.1.2018 11:03
ZdravkoZ kaže...
Napravi kopiju svih podataka i resetiraj telefon.Znam da neki drugi servisi to te pitaju kad predaješ mobitel njima na popravak tako da ako ne resetiraš ti oni će.

 Tnx, ma sve je redovito backupirano tak da mi nije frka reset napravit, samo sam mislil da ne moram ponovno gubit vrijeme na isntaliranje svega, a neka bar će bit malo osvježen ;) Zvao sam Chipoteku kažu da imaju veliku gužvu u servisu i da ne bude brzo gotov, tak da je najbolje da ga čim prije dofuram. Btw jel ima tko iskustva općenito sa popravkom usb utora, hoće li rasklimani usb utor ući pod garanciju. Ništa nije na silu gurano ni oštećeno samo se unutra onaj centar di su kontakti giba pa gubi kontakt. Da nije pod garancijom sam bi to brzo zamjenil, ali kad je već garancija tu zašto da ju ne iskoristim.

dasan pon 18.5.2020 10:39

Da ne otvaram novu temu da li imate preporučiti neki servis gdje bi mogao poslati mobitel Xiomi Redmi Note 7 da mu zamjene razbijeni ekran...hvala

U jednom koji se oglasavao preko FB je cijena 750kn sto mi je stvarno puno