picajzla0707
pet 16.1.2026 02:11
Live captions
picajzla0707
pet 16.1.2026 02:11
T700
pet 16.1.2026 07:08
greškom sam nešto kliknuo dok sam pojačavao zvuk i sad mi se pojavljuju usrani live captions, što je najgore više ih ne mogu ugasiti
dakle uđem u postavke i opcija isključenja je zatamnjena, kako se riješit tog govneta
mob je pixel 6a, android 16
EDIT
našao, mora se skrolnut obavijesti odozgora i onda u obavijestima ima za kliknut ugasi live captions
kad ideš direktno na opcije onda je opcija za gašenje toga zamračena dok u obavijestima ne isključiš... koja debilana teža
Ja kad idem da pojačam zvuk, na dnu se nudi opcija live captions, samo klik na to da bude kosa crta
picajzla0707
sub 17.1.2026 10:06
Ja kad idem da pojačam zvuk, na dnu se nudi opcija live captions, samo klik na to da bude kosa crta
bit će da sam to slučajno kliknuo, ali je glupo da je ta opcija odmah i nestala umjesto da je na istom mjestu i isključiš ako je već bila greška
onda sam otišao direkt u settings i svaka opcija isključenja ostane zamračena, što je dodatna glupost
tek kad sam spustio obavijesti pokazalo mi se opcija za isključenje
teška debilana

greškom sam nešto kliknuo dok sam pojačavao zvuk i sad mi se pojavljuju usrani live captions, što je najgore više ih ne mogu ugasiti
dakle uđem u postavke i opcija isključenja je zatamnjena, kako se riješit tog govneta
mob je pixel 6a, android 16
EDIT
našao, mora se skrolnut obavijesti odozgora i onda u obavijestima ima za kliknut ugasi live captions
kad ideš direktno na opcije onda je opcija za gašenje toga zamračena dok u obavijestima ne isključiš... koja debilana teža