Prijevremeni raskid na telemach

Pozdrav,
trenutno sam na pretplati na telemachu i placam neogranicenu tarifu cca 170kn i mobitel samsung galaxy a52s nekih 70tak kn.
Imam još dva mjeseca ugovorene obaveze.
S obzirom da mi treba novi mobitel mislio sam ili produziti tarrifu ili preci nekome drugome.
Kod drugog operatera sam dobio dosta bolju ponudu koju bi iskoristio ali me zanima kakve tocno penale mogu
ocekivati od telemacha za ova dva mjeseca prijevremenog raskida?
Bio bi zahvalan ako neko zna
iskoristeni iznos popusta ili preostale rate, tj. ono sto je manje od toga.. mozes im poslati upit i dobit ces tocan izracun

s obzirom da ce mi prebacivanje napraviti drugi operater pretpostavljam da onda automatski dobivam račun doma
s iznosom manjeg od toga dvoje

Pozdrav svima, trebam savjet u vezi raskida ugovora s Tememachom. Već godinu dana plaćam uređaj (koji je bio nov, ali s greškom), i tarifu koju ne koristim zbog nedostupnosti (nema signala većinu vremena). Ugl, tražila sam prijevremeni raskid ugovora (ali da i dalje otplaćujem uređaj), navela sam detaljno cijelo, loše iskustvo s uređajem i tarifom, da bi mi na kraju odbili prigovor i uputili me na pritužbu na istu prvotnu mail adresu. Moje pitanje je kome da se obratim sljedeće?

Pozdrav svima, trebam savjet u vezi raskida ugovora s Tememachom. Već godinu dana plaćam uređaj (koji je bio nov, ali s greškom), i tarifu koju ne koristim zbog nedostupnosti (nema signala većinu vremena). Ugl, tražila sam prijevremeni raskid ugovora (ali da i dalje otplaćujem uređaj), navela sam detaljno cijelo, loše iskustvo s uređajem i tarifom, da bi mi na kraju odbili prigovor i uputili me na pritužbu na istu prvotnu mail adresu. Moje pitanje je kome da se obratim sljedeće?
Ponovno Telemachu, to je drugi stupanj. Ako i tada odbiju, onda HAKOM-u, ali ne prije, jer će HAKOM tražiti da se odrade prva dva kruga kod telekoma kod kojega korisnik plaća usluge.
I prestanite sklapati te ugovore na 2 godine samo zbog mobitela. Mobitel možete kupiti na rate u mnogim trgovinama. Signal mreže se može isprobati tako da se naruči besplatna SIM kartica od telekoma kojeg mislite koristiti (ili se kupi na kiosku), pa njome isprobajte rad mreže. Tek onda odlučite o eventualnom ugovoru za tarifu.
Pozdrav,
trenutno sam na pretplati na telemachu i placam neogranicenu tarifu cca 170kn i mobitel samsung galaxy a52s nekih 70tak kn.
Imam još dva mjeseca ugovorene obaveze.
S obzirom da mi treba novi mobitel mislio sam ili produziti tarrifu ili preci nekome drugome.
Kod drugog operatera sam dobio dosta bolju ponudu koju bi iskoristio ali me zanima kakve tocno penale mogu
ocekivati od telemacha za ova dva mjeseca prijevremenog raskida?
Bio bi zahvalan ako neko zna