Preporuka za internet, optika u pitanju.

Iskon

koja je cijena optike? i prije sam čuo da njihov internet jako puca, a to mi je bitno zbog posla.

Ja imam njihovu optiku, nemam nikakvih problema.

koja brzina i cijena? i da li nakon odredenog prometa smanje brzinu?

sad sam ih zvao kazu 190 kn 100 / 50 mbps...

160 kuna je samo net, 190 je sa televizijom
Samo za online kupnju kombinacije bez ugovorne obveze

Sad me zanima sljedeće, iz tcoma nam nude opciju samo max adsl, što ne dolazi u obzir, pa bi ako mi možete pomoći kojeg operatera ili koju uslugu odabrati da imamo optički internet i onda uzmemo iptv i tjt.
Ima paket bez MaxTV, zove se Max 2 (optika + telefon). Kakav vražiji ADSL... Redovna cijena je 239kn (200 mbit, telefon) ali da se spustiti na 189kn (toliko sam ja plaćao dok nisam uzeo MaxTV), vjerojatno se nalazi u onom cjeniku posebnih ponuda...

da ali opet onda cifra ispadne nekih 280 kn mjesecno kao i sad, htio bih samo internet ako je moguce plus iptv nekih 50 kn, i da me ispadne jeftinije od 280 kn, znaci da internet koji uzmem ne budee preko 200 kn

da ali opet onda cifra ispadne nekih 280 kn mjesecno kao i sad, htio bih samo internet ako je moguce plus iptv nekih 50 kn, i da me ispadne jeftinije od 280 kn, znaci da internet koji uzmem ne budee preko 200 kn
A1 ima za 179kn i 1Gbit za 209kn, bez ugovorne obaveze

sad sam ih zvao kazu 190 kn 100 / 50 mbps...
Možeš platiti 20 kuna više za 200/100

Max2 paket (internet i telefon) za 169 preko cjenika posebih ponuda.

Za početak bi prvo trebao provjeriti što ti je dostupno na tvojoj lokaciji, svaki operater ima na webu obrazac za provjeru.

Ako ima T-Com onda ima Iskon i Optimu 😁.

Vidim da nitko ne spominje Telemach. Oni nude 1000/500 i neograničen telefon za 169 kn/mj. (159 kn/mj. za postojeće korisnike mobilne usluge). Jedino što treba provjeriti je dostupnost sa službom za korisnike. Negdje koriste vlastitu infrastrukturu, a negdje optičku infrastrukturu HT-a.
https://telemach.hr/opticki-internet
Optima ne nudi optički internet. Drugo, Optima je sada u vlasništvu Telemacha, ne HT-a.

O pa to je nešto novo. Kada sam išao napravit provjeru dostupnosti da vidim što se nudi, izbacuje grešku. Gdje im je točno dostupna optika, u kojim gradovima?

Gdje god je HT, meni za moju adresu (Viškovo) gdje imam HT javlja da je dostupno.

Teško mi je to razaznati iz upita, kolega kaže u uvodnom postu "imamo max 3 paket, telefon, opticki internet i tv", da bi u sljedećoj rečenici napisao da mu t-com nudi max-aDSL. Ne kužim kako trenutno ima optiku kod t-coma koju više ne može dobiti?
Ne znamo ni što je sa A1, a oni su konkurentni, u usporedbi sa Iskonom za iste novce se dobije 5 puta veća brzina.
Pozdrav svima,
namjeravamo raskinuti ugovor sa tcomom, imamo max 3 paket, telefon, opticki internet i tv. Zelimo uslugu takvu da imamo samo internet, jer bi se prebacili na iptv. Sad me zanima sljedeće, iz tcoma nam nude opciju samo max adsl, što ne dolazi u obzir, pa bi ako mi možete pomoći kojeg operatera ili koju uslugu odabrati da imamo optički internet i onda uzmemo iptv i tjt. Dolaze u obzir sve opcije.
Hvala.