Zatražite sliku - ovdje

Evo ja bih prvi, dakle ovu sliku trebam u rasteru, a onda na takvoj treba padati sjena kao da sunce zalazi iza slike, a na drugoj kopiji rastera trebam cijelu sliku (dakle sve ovo u boji nekako u bojama zalaska sunca, dakle svijetlo gore a tamno dolje one klasične boje zalaska narančasta, crvena...)

Pozdrav kolege BUG-ovci !
Vidim da ovdje radite drugima velike usluge , što je vrlo pohvalno
Imao bih jednu molbu za Vas ako nije veliki problem .
Trebao bi jedan logo za majicu .
Nešto u ovom stilu : iznad grba : B.B.B Duga Resa
1986
: ispod grba : Neka živi Dinamo i majka Hrvatska !
Font ako bi mogao biti ovaj . download na dnu stranice .
Efekte , sjenčanja i to ostavljam na Vas i na Vaše želje .
Ako je moguće , da se cropa ovaj watermark sa dna slike .
Hvala i lijepi pozdrav !

Pozdrav kolege BUG-ovci !
Vidim da ovdje radite drugima velike usluge , što je vrlo pohvalno
Imao bih jednu molbu za Vas ako nije veliki problem .
Trebao bi jedan logo za majicu .
Nešto u ovom stilu : iznad grba : B.B.B Duga Resa
1986
: ispod grba : Neka živi Dinamo i majka Hrvatska !
Font ako bi mogao biti ovaj . download na dnu stranice .
Efekte , sjenčanja i to ostavljam na Vas i na Vaše želje .
Ako je moguće , da se cropa ovaj watermark sa dna slike .
Hvala i lijepi pozdrav !
sad neznam za koju si sliku htio crop pa sam ti uradio na obije, sad cu i tu majicu.

Vrsta slike: BUG logo
Dimenzije: vece od 1440 x 900
Boje: bilo koje
Motiv: n/a
Dodatno: raster, bilo koji oblik (tiff, jpg,png,bmp)
Znam da necu ga dobit zbog prava, ali ako se nade puno hvala ;)

Vrsta slike: avatar i slika opcenito
Dimenzije: 800x800
Boje: svejedno ali da prevladavaju crna i zelena
Motiv: ovo ali ne mora biti 3d
Dodatno: neka pise muStang na slici,boja slova neka bude zelena ako je crna pozadina ili obratno
Hvala unaprijed, ako treba jos informacija slobodno pitajte.

Ja bi molila da mi netko na slici stavi crnu pozadinu. Nikako sama ne mogu skužiti na gimp 2 kako se to radi, a htjela bi malo drugačiju sliku bebe.
Hvala puno

Biraj
dobro je samo imam pitanje zasto radis u tako velikoj rezoluciji?
ispadaju jako zamrljano cak i nakon resize-a
5316x1772

može meni jedna za avatar.... nešto u stilu drifta i tuninga

de malo specifiraj... boje, motiv

de malo specifiraj... boje, motiv
crno-bjela kao nacrtano.... obična jednostavna slika

ako netko ima volje da mi izradi logo (grb) za momčad na hattrick.org.
trebalo bi mi ove dvije slike spojit.
ovu plavu bikovu glavu zalijepit na gigabyte logo, i uklonit sav tekst osim Ultra Durable.
ako je komplicirano ili se nikom ne da nema veze.
unaprijed zahvalan.

ja bi htio da mi netko napravi neki brutalni natpis Jazzy pošto mi je to nadimak a zovem se jasmin.neka u pozadini bude neka skullovača a pozadina neka bude crna.

Trebam nekoga tko je zainteresiran uredit ove dvije slike( ako treba i platit )...
Za detaljnije javite se u poruke...

Ako može molim lijepo ovu sličicu, jednostavno, ako može pozadina u svijetlo sivoj boji.
Evo ga..

Ako se da nekome trebao bih stavit na ovu sliku http://img411.imageshack.us/img411/5521/posa2.jpg gore iznad lika natpis STREET SHADOWS CREW,nesto onak u stilu slike same,tipa grafit ali da je citljivo,mogu i 2-3 vrste bit i da je u sto vecoj rezoluciji???

Ako se da nekome trebao bih stavit na ovu sliku http://img411.imageshack.us/img411/5521/posa2.jpg gore iznad lika natpis STREET SHADOWS CREW,nesto onak u stilu slike same,tipa grafit ali da je citljivo,mogu i 2-3 vrste bit i da je u sto vecoj rezoluciji???
Evo moja proba ;)
http://piczasso.com/i/x8oux.jpg

Nije lose samo meni taj tu prostor treba ostat prazan zato bi trebalo gore ravno iznad stavit naziv...hehe

Mali tip, jer ovo možeš i sam :
Proširi canvas gore, dodaj tekst u fontu kojeg želiš, i to je to, a ovo za veću rezoluciju, možeš ti povećat rezu kolko oćeš, ali kvaliteta kad se poveća je manja.

Znaci u sliku matrix tih dimenzija treba ubaciti ta dva lika iz cs fino da se uklope u pozadinu. izvorna slika od cs treb ici sa lijeve strane znaci mora stati do slova M. zatim u sredini nek pise MATRIX i od slova X opet cs ali zrcalno ih treba okreniti.
Znaci cs MATRIX (zrcalni) cs
unaprijed hvala

@zadnja-kocnica
evo na poslu uvatio malo vremena pa sam nabrzaka složio nešto..prvo ako sam dobro shvatio...dvije verzije sam napravio...ak sam profulao viči pa kad dođem kući složim ti bolje

Evo slika, nije isla skroz u detalje, ali je ovo najbolje sto se moglo.
Posto korisnici koji traze slike bezveze otvaraju teme u kojima cesto lose objasne sto im treba i prave kaos zato jer teme otvaraju na razlicitim mjestima i pod razlicitim naslovima mislim da je ovakva tema potrebna.
Dakle molim sve kojima treba slika za wallpaper, webstranicu, logo ili nesto trece trazite ovdje...
Sto napisati u svom zahtjevu:
Vrsta slike: wallpaper, logo, signature, header... (ili trebate obradu svoje fotografije)
Dimenzije:
Boje:
Motiv: (neki render/objekt koji ce biti na slici, npr. zvucnici)
Dodatno: (ovdje napisite kako ste zamislili da slika izgleda, koje boje koristiti za slova a koje za pozadinu...)
Korisniku koji vam pomogne se zahvalite sa