Obrada fotografija
Zajednički foto album

Google photos? 15gb je besplatno (gmail+drive+photos zajedno), 100 gb godišnje oko 120-130kn mislim što i dalje nije previše.
I ne bih se igrao sa vpn-ovima i sličnim stvarima jer ako se stvari zakompliciraju lako ostaneš bez podataka koji su ti bitni.
Ili pogledaj Microsoft OneDrive, mislim da i on nudi jedan dio besplatno, nisam samo siguran koliko.

Hvala, probat ću prvo sa googleom. Tih 120 kn je po cloudu ili po osobi ili kako?
One Drive je isto 5GB free

Po osobi ali mozes podijeliti sa vise osoba, jednostavno je. Svatko ima svoje podatke odvojene, dijelite samo ono sto zelite. Meni super stvar, zena i ja tako radimo.
Bok,
koristim na Samsungu funkciju 'Zajednički album' za sheranje slika sa curom i to mi je full dobra stvar da imamo zajednicke slike na jednome mjestu, e sad doslo je do problema kad je dosla obavijest da nema vise mjesta u albumu i da je ograničena pohrana na 5 GB.
Zanima me da li postoji kakva provjerena aplikacija/cloud sa većom/unlimited pohranom koja bi zamijenila tu samsungovu funkciju? Po mogućnosti da je besplatno ili ako se već treba plačat dal se da jeftinije proć preko VPN-a u nekoj XY državi..
Hvala