Problem sa otvaranjem slike jpg.

Probaj si skinut IrfanView i s njim otvoriti slike. Ne bi bilo loše ni da skeniraš malo računalo (npr. Malwarebytesom) jer ti možda neki malware oštećuje fileove.

Probaj si skinut IrfanView i s njim otvoriti slike. Ne bi bilo loše ni da skeniraš malo računalo (npr. Malwarebytesom) jer ti možda neki malware oštećuje fileove.
thanks
probao sa Infraview i snjim nece otvoriti
skunuo i skenirao sa Malwarebytesom,nasao je dosta toga i stavio u karantenu,ali nije nista nasao kod slika nego u particiji di je sistem

Ma nema veze gdje je našao samo ti to fino sve u karantenu stavi, restartaj računalo i pokušaj ponovno s IrfanViewom.

jesam i opet nece,isto tako kada probam kopirati na tu particiju neke stvari hoce kopirati,a neke hoce samo djelomicno,sto
je isto jako cudno posto toga nikad nije bilo....

one koje nece kopirati napise
can t read from the source file or disk
mislim da je problem malo gadniji...

Možda je problem i u disku, ali prije toga odradi popravak registra sa glary utilitiesom. Ne može naškoditi, a možda i riješi problem.

Jel vidis normalno Thumbnailse od slika ili su i oni zeznuti?
Meni se to znalo desiti prilikom prebacivanja slika sa memory sticka od fotoaparata na kompjuter preko USB Card readera.

Sve je moguce da napravi skeniranje s ovim dole programom. Prvo odradi disk di su ti windowsi to je najbitnije, a posle onog drugog ne smije bit crvenih kockica onda je ok. No prije nego napravis ovo s HD Tune, odradi Quick Scan sa ovim prvim programom ko na videu tak napravi i ukloni ak kaj nađe.
http://www.superantispyware.com/portablescanner.html

probao i sa glary utilitiesom isto nista,mozda je stvarno do diska
Boxer - Thumbnailsi su zeznuti i sve je uglavnom kopirano sa digitalca i nije mi jasno zasto
je sve bilo u redu,a sad su fajlovi jednostavno osteceni ili nesto,a nisam nista dirao...

probao i sa glary utilitiesom isto nista,mozda je stvarno do diska
Boxer - Thumbnailsi su zeznuti i sve je uglavnom kopirano sa digitalca i nije mi jasno zasto
je sve bilo u redu,a sad su fajlovi jednostavno osteceni ili nesto,a nisam nista dirao...
Ako sam te dobro razumio ti si prebacio slike i sve je bilo OK, ali kada si drugi puta htio da vidiš slike u folderu onda je nastao problem.
Ako je tako, onda probaj testirati hard disk sa programom koji su ti preporučili.
Inače mi se to desi prilikom prebacivanja slika nikada naknadno.

Sve je moguce da napravi skeniranje s ovim dole programom. Prvo odradi disk di su ti windowsi to je najbitnije, a posle onog drugog ne smije bit crvenih kockica onda je ok. No prije nego napravis ovo s HD Tune, odradi Quick Scan sa ovim prvim programom ko na videu tak napravi i ukloni ak kaj nađe.
http://www.superantispyware.com/portablescanner.html
napravio sam kako si rekao i na quick scan nije nasao nikakve crvene tocke i to je ok,sad sam stavio na obicno,a to ce cini
se malo potrajati

Provaj te slike otvoriti kroz neki editor slika npr. PS,Picasa,Gimp,Corel Photo Paint i sl. te ih spremi opet kao jpeg.

ljudi moji cini se da nista od ovoga,pa lagano odustajem barem za danas
hvala svima i cuejmo se....

napravio sam kako si rekao i na quick scan nije nasao nikakve crvene tocke i to je ok,sad sam stavio na obicno,a to ce cini
se malo potrajati
Quick Scan nisam nit spomenul za Hd Tune vec za Superantyspyware. To nije dovoljno precizno normalan dug test diska moras napravit, nista bez toga nek traje kolko traje ostavi prek noci da radi.

molila bi nekog za pomoć ako zna! Kada na laptopu otvaram slike nemogu ih ovoriti normalno sliku po sliku nego mi se otvara opera i s njom pet slika!!! neznam zasto pa molim za pomoć!!

molila bi nekog za pomoć ako zna! Kada na laptopu otvaram slike nemogu ih ovoriti normalno sliku po sliku nego mi se otvara opera i s njom pet slika!!! neznam zasto pa molim za pomoć!!

Molim, kako da sliku (JPEG) ubacim u, več nacrtani 6-to ugaonik (određenih dimenzija) u Wordu, tako da sve izvan 6-to ugaonika bude zanemareno. Unaprijed zahvalan!
molim za pomoc
na disk sam normalno stavljao slike sa digitalca i sve bi bilo u redu
slike bi se normalno pohranile i bile bi sve na broju
e sad udjem u folder i nekoliko slika jednostavno ne mogu otvoriti
probao sam razne programe ali nista
uvijek izbaci obavijest unknown file format,file not found,corupt file i slicno,zavisi s cim otvaram,
do neki dan su sve slike bile dostupne,a sad ovo i nije mi jasno di je problem
radim na W 7
pomagajte jel ce me zena ubiti,njoj su te slike najvaznije !!!!