Internet na računalu putem SIM kartice/a

Sorry na pitanju, ali zašto 30ak mobilnih interneta (to znači i 30ak pretplata, 30ak SIMova itd.)?

Tako je, možda i 50ak, heh.
Radi se o projektu računalne automatizacije (koji zahtjeva različite IP adrese) - i koji trenutno koristi proxy/vpn, za tu svrhu... no ti provideri su nestabilni, pa gledamo ka izradi vlastitog rješenja.

Aha. Nažalost, vidio sam uređaje s maksimalno 2 SIMa.

kad ti kartice istog provajdera završe u CGNAT-u opet će sve imati isti IP
teoretski, mislim da na mikrotik možeš preko USB hub-a spojiti više 4g modema, ali opet imaš gornji problem, a i cijena samo 50 komada 4g modema + router + USB hubovi, debelo preko 2k€, a za onih 2500$ što si linkao si rekao da je skupo
ako je za neki posao/projekt, zakupi /26 ili kolko ti već treba raspon adresa od provajdera i miran si

Ne razumijem ovo sa CGNAT?

Pozdrav,
koji su sve načini da pristupimo našem mobilnom internetu putem računala?
Cilj je postići da računalo može lako prebacivati sa jednog mobilnog interneta na drugi (i tako među njih 30-ak), tako da djeljenje hot spota sa mobitela baš ne dolazi u obzir.
Vidim postoje nekakvi SIM banks: https://ejointech.shop/?srsltid=AfmBOorYxlnxPZ8D7goaC7CixOG4EPYd6mEgew_X5IJ5QCvV2BMRLlON , ali su jako skupi. (Barem ovi) ... a i funkcionalno su overdimensioned, pa tragam za nečim jednostavnijim.
Koliko sam vidio, postoje USB Dongle modemi (4G LTE USB Modem / LTE USB Stick) ...ali oni pak dolaze samo sa po jednim utorom za SIM. Osim ako se ne varam?
Ako ne postoji neko gotovo riješenje, moglo bi doći u obzir i sa arduionim i GSM modulima, ako bi se takvo nešto dalo izvesti?
Uglavnom, unaprijed hvala na bilo kakvom savjetu, pretvorio sam se u uho. :)