Monitori

Dual monitor setup

EXIMO ned 14.11.2021 10:45

Pozdrav

Koristio bih 2 monitora, primarni za gaming a sekundarni za surfanje - dal se mogu brzinski šaltati između 2, tj. jel u isto vrijeme na jednom mogu prikazivati Bug forum a na drugom igre i onda se nekom tipkom brzinski prebacim s jednog na drugi monitor?

imsonotgonnatellyoumyname ned 14.11.2021 10:52

ALT+TAB

No ovisi o konfiguraciji. Ako je igra fullscreen onda možda ne bude radilo, ili ti se minimalizira igra. Najbolje da igraš u Borderless Windowed pa onda možeš stisnuti pauzu u igri pa jednostavno pomaknuti miš u stranu, do drugog monitora, ili ALT+TAB da se fokus pomakne sa igre na nešto drugo pa pomaknuti miš na drugi monitor.

Psiho246 ned 14.11.2021 11:36
EXIMO kaže...

Da li je problem ako su monitori različite frekvencije osvježavanja, jedan je 60 hz a drugi 144 hz, moram li to uskladiti na istu frekvenciju? GPU je AMD RX 580.

Ne moras, sve ce raditi.

Kao sto je rekao kolega ALT + TAB i u drugom si prozoru.

cvaja997 pet 24.5.2024 20:30

Imam windows 10. Primarni monitor mi je AOC 1440P 144Hz. Sekundarni 32" AOC 1440p 75Hz. Jedino što sam morao podesit je 75Hz na sekundarnom, ostalo je automatski bilo kako meni odgovara. Alignment 1/2 je bio kako treba za moju upotrebu, više zaslona je bilo na proširi ove zaslone te prozore i aplikacije samo mišem prenesem na drugi zaslon, što je primarno što sam htio. Inače, može različita rezolucija, može različit RR, može sve. Zadovoljan.