macgyver 53 ned 2.3.2014 17:59

Imam staro kučište koje nekoristim već duže vrijeme i buraz si ga je počeo uređivat. Jučer je kupljena matična i procesor i počeli smo rezati front panel za 120mm vent, ošmirglali smo kučište i to je to zasad. Sutra se ide po sprej ali još nismo odlučili koja će boja ić unutar kučišta (prjedlozi su dobrodošli).Eto to je to zasad. LP!

MBO:AsRock ConRoeXfire-eSATA2

CPU: Intel C2D E6300

GPU: Nvidia 8600gt gddr3 512mb

PSU:420w

ostale komponente se još kupuju

exe ned 2.3.2014 20:24

Kad već režeš, izreži još jedan otvor za drugi vent koji će vući zrak van (na krov između napajanja i optičkog pogona) ili si mislio montirat dva 80mm na predviđena mjesta što isto nije slabo, samo je malo bučnija varijanta. {#}

macgyver 53 ned 2.3.2014 21:41

Evo upravo sam ja burazu predložio da pofarba u crno bijelu kombinaciju a on predlaže crveno crnu ili narančasto crnu. :) A što se tiće ffd-a umjesto njega će ići prekidači za paljenje konfe.

EDIT: Ipak će ići crveno crna kombinacija :) Btw jel zna netko gdje se može kupit onaj poklopac što pokrije rupu od fdd-a? I ako netko zna gdje se može kupit pleksiglas za bočnu stranicu u Zagrebu ili okolici. LP!

macgyver 53 pon 3.3.2014 19:24

Crvena boja se lijepo primila ostavit ćemo ga preko noći da se dobro osuši pa sutra ide mat crna. Stavili smo tri sloja crvene, crvena će ići na dio gdje je matična, gdje su rupe za graičku i ostale pci komponente i na jedan dio gdje je pržilica. Još smo izrezali i prednju mrežicu. Ovaj drugi crni mat sprej i bijeli sjajni će ić u moje kučište (koje vidite na profilnoj slici) jer mi je dosadila samo mat crna, slike od modanja tog kučišta će biti isto u ovoj temi. To je to zasad, LP!

macgyver 53 sub 8.3.2014 16:42

Evo prednji vent je namontiran i hdd je kupljen. Ovi kablovi od front panela će se danas skratit po mjeri jer su predugački, prekidač za paljenje je napravljen a na ovaj kip će se palit zadnja dva venta po koje idem u ponedjeljak. LP!

macgyver 53 pet 14.3.2014 16:01

Nije ispalo kao tvornički ali eto, bitno da služi svrsi {#} btw kupio sam u ponedjeljak ona zadnja dva venta i spojili smo ih na prekidač ali s prekidačem nešto nije bilo uredu,stvorio se kratki spoj i ventovi su totalno pregorili {#} Uzet ću opet nove ali tek sljedeći mijesec najvjerojatnije. E da skoro sam zaboravio, sutra počinjem s modanjem drugog kučišta bit će sve u ovoj temi. LP! {#}

macgyver 53 sub 15.3.2014 21:29

Evo ukratko šta se dns radilo. Prvo sam rastavio komp pa ošmirglao kučite,skinuo hdd držače i od pržilice isto,onda sam rastavio front panel i ofarbao mežicu u bijelu boju onda sam nanio tri sloja mat crne boje na kučište i to je to zasad. LP!

EDIT: Zaboravio sam napisat da su kupljena 4gb rama koji će ić u moj komp (ovaj koji se sad moda) a burazu sam dao svoja 3gb.