irumora uto 11.10.2011 21:24

Evo radim neke promjene na Kućištu malo bolji cable menagment, mijenjam sleevse na napajanju jer stari su mi zauzimali puno mjesta, promjrna nekih ledica itd. evo par slika.

Usput obožavam Corsair. Sj**o par kabela od modularnog napajanja pošaljem im mail i stigo paket iz kine kroz 13 {#}  dana sa svim živim konektorima. dobio ih 20 a mogu uključiti samo 8. {#}  Usto nisam platio niti lipe.

irumora uto 11.10.2011 21:44

Evo par slika koje prikazuju kako skidati pinove s 24-pinskog konektora pošto je otišo prijatelj sa kitom za skidanje našao ja svoje stare.

Biti će još toga sutra jer me danas uhvatio mrak pri poslu.

irumora pon 9.1.2012 23:47

Evo nešto novo što sam radio proteklih 3 dana. Imao sam pomoć od prijatelja iz njemačke sa folijama i rezačem pa je to dobro ispalo.

I Imam par slika kojima sam malo "umjetnički" slikao i imam bolji fotoaparat od onoga sa mobitela.

Evo ovo je sve od mene za sad a uskoro planiram neke nove gluposti.

irumora uto 10.1.2012 15:57
ante5656 kaže...

Nigdje nisam vidio radijator može li slika od njega i njegove pozicije

Kako ne pa vidi se na petoj sliki s desna u drugom redu. 

Ali kasnije cu to još uslikati pa ču postati.

Evo dosta me ljudi pita za ovaj case nan napajanju pa evo par slikica.

Loše je kvalitete jer je slikano mobitelom

Enthusiastxx uto 10.1.2012 16:49
irumora kaže...
ante5656 kaže...

Nigdje nisam vidio radijator može li slika od njega i njegove pozicije

Kako ne pa vidi se na petoj sliki s desna u drugom redu. 

Ali kasnije cu to još uslikati pa ču postati.

super,sviđa mi se crno crvena kombinacija{#}{#}

CroNk3r uto 10.1.2012 17:09
Haf932 kaže...

Čovječe, ostal sam bez teksta, preodlicno ! E daj mi reci samo kako i od cega si napravil onu " kutiju Asus " u kojoj je napajanje !Nakon ovoga mislim da cu se opet bacit u preinake svog Hafa !

Plexy, imas gore slike....

irumora pon 16.1.2012 20:09

Evo danas mi je bilo dosadno pa sam malo išao eksperimentirati, ali na kraju sam shvatio da to i nije bila najbolja ideja jer izgleda loše ali čim uvatim vremena morati ču to iznova napraviti.

Evo par slikica.

Slikano je mobitelom tako da nije baš nešto kavlitetno.