Hacker002 uto 28.4.2020 12:41

Imam jedan čudan 'problem' sa Google Pay aplikacijom. Prije par tjedana sam si preko indijskog VPNa aktivirao Youtube Premium, što je dobro jer mi sad cijene budu u njihovoj valuti, te samim time i značajno jeftinije.

 

Pokušavam uspostaviti Google Pay, i uspješno sam dodao kartice. Međutim, kada instaliram aplikaciju i uđem u nju prvo me traži upis telefonskog broja i traži broj sa pozivnim Indijskim. To ne mogu nikako promjeniti iako imam u postavkama u Google payments centru uredno upisan HR broj sa tom indijskom adresom. Upišem neki broj bezveze, onda mi dopusti da uđem u profil i tamo idem na promjenu broja, ali opet mogu samo sa indijskim pozivnim. Probao sam i napraviti novi Payment ID sa hrvatskom adresom i brojem ali aplikacija mi i dalje stoji sa indijskim predznakom i zbog toga ju ne mogu osposobiti.

 

Ideje?

Hacker002 sri 6.5.2020 13:04

Bilo tko?

 

Problem je i na Google Play-u, sve cijene su mi u indijskim rupijima, što je dobro, ali nije dobro što zbog toga ne mogu instalirati određene aplikacije, tipa normalni Google Pay, Wolt itd, jer me baca na regiju Indija. Uredno sam napravio dodatni Hrvatski profil i njega koristim, ovaj indijski je "samo" u pozadini za YT premiuim, ali mi svejedno konstantno povlači njega..