WhatsApp+ (Plus) Customised WhatsApp

vecinu toga mozes i na telegramu, a nije u vlasnistvu kriminalne organizacije iz amerike

vecinu toga mozes i na telegramu, a nije u vlasnistvu kriminalne organizacije iz amerike
probao telegram i odlicna je aplikcija, al nedugo nakon toga sam ju deinstalirao jer jednostavnno nema ljudi koji ga koristne, niti znaju da postoji

Nemogu instalirati. Izbacuje eror da je zastarjela verzija i da moram sa Play-a skinut.

probaj deinstalirati ovaj obicni whatsapp pa onda + ... meni je isto bila neka greska pa sam tako napravio.. inace super je ovaj whatsapp+, moze se svaka sitnica podesiti bas kako tebi pase :)

Obrisao slucajno i aplikaciju. Sada se više nemože skinut sa te stranice.

probaj sa službene skinuti
http://www.whatsapp-plus.net
ja sam maloprije i sve 5 radi

samo napisi whatsapp+ apk na google i skini bilo koji i onda u samoj aplikaciji ga updejtas

znaci prilikom instalacije ovog whatsappa napravite si backup poruka u settingsu i deinstalirate aplikaciju..tek nakon sto deinstalirate stari whatsapp instalirate novi i vratite poruke i to je to
p.s. link radi, trenutna je verzija 5.12D

watsapp je izdao novu verziju u kojoj je sada mguce podesavati " last seen" status.

Sad sam azuiro na 5.20 i nestalo mi je last seen na svim kontaktima... To nebi trebalo biti tako? Kako vratiti kao sto je prije bilo?

mislim da ti je sve sad ispravljeno s zadnjim updateom

Pozdrav ekipa!
Nadam se da moj upit mogu ovdje da postavim.
Kad mi netko.posalje slike ili video, i kada chat s tom osobom obrisem, automatski mi nestanu i slike te osobe iako u postavkama sam stavila da mi ih.sprema u Galeriju.
Neko zna kako namjestiti da mi slike i video ostane kada chat protokol s tom osobom obrisem? Hvala!

Nestanu ti jer neznaš ni pitanje potražiti na google...
Također, ako snimiš slike/video iz tog razgovora (dodir na sliku pa menu točkice, i opcijom save) kopiralo bi se u galeriju na mobitelu (druga lokacija), brisanje razgovora ne dira tako skinute slike
jako dobar custom WhatsApp, stvarno vrijedi instalirati, nakon ovog rijetko ko ce se vratiti na onaj org
-mozete slati video (sa dosad ogranicenih 16MB ) do max 50MB
-download razlicitih tema
-slike koje saljete ne smanjuju se nego su u original velicini
-novi emoji
-mozete promjeniti skoro svaki dio WhatsApp-a , razgovor, screen chat, Popup notifikacije, media sharing itd.....
-download thema i update-ova
-mozete sakriti online status
nadam se da smijem staviti link, ako ne neka ga moderator izbrise
nije tesko naci na google
WhatsApp PLUS 5.77D
http://www.thedroid.net/whatsapp-plus-5-77d-apk-download/