Mobilni OS-ovi i softver za mobitele

Nema reprodukcije videa tijekom poziva

matrix777 sri 20.11.2019 08:55

Prisutan je sljedeći problem:

 

Prilikom razgovora (poziva), nemoguće je reproducirati video sa svih web stranica, no youtube radi normalno. Dakle, nije se izgubila podatkovna veza. Npr, prilikom razgovora, otvorim bug.hr i ako postoji video u nekom članku, nemoguće ga je reproducirati. Kao da je cijelo vrijeme na pauzi. Kad kliknem 10tak puta play, video se pomakne za 1-2sec  Kao da ga puštam u nekom slow motionu no samo kada neprestano klikam play. 

 

Imam mate 10 pro i prije se to nije događalo. Probao sam sa različitim browserima. Što bi mogao biti problem?

fer-de-lance sri 20.11.2019 16:54

Vjerovatno prek youtube aplikacije radi zato kaj tam buffera i cijeli video, a kad u browseru gledaš buffera manji dio, i onda kad se prebaciš na poziv ti vjerovatno prebaci na sporiju mrežu, npr. na 4G nema poziva, osim ako koristiš VoLTE, pa onda kod poziva vjerovatno prebaci na sporiju vezu (premda bi moderni mobiteli vjerovatno trebali imati mogućnost istovremenog rada na dvije mreže, ili ne, ipak bi bilo previše za bateriju).

 

 

matrix777 sri 20.11.2019 16:56

Ma imao sam prije Samsung S6, nije se to događalo. Primjetio sam da ne pokreće video čak ni sa fejsa ako sam u razgovoru. Na fejs se sspajam preko browsera, ne aplikacije. Jako mi je bitna ta opcija pa ne znam gdje da što probam uključiti/isključiti.