Kupnja - Ostalo

[Kupovina] VR Oculus Rift S

Nexille uto 15.4.2025 12:18

Pozdrav ekipa,

Počeo me VR sve više zanimati pa ako nekome stoji ne korišten Oculus rift S kupio bi za 100-120e.

Mislim da nebi išao na ništa "jače" jer nisam imao puno susreta sa VR-om još pa da uzmem neki rabljeni entry-level headset za početak.

Poželjna primopredaja Zagreb.

dax-lax uto 15.4.2025 13:06
Nexille kaže...

Pozdrav ekipa,

Počeo me VR sve više zanimati pa ako nekome stoji ne korišten Oculus rift S kupio bi za 100-120e.

Mislim da nebi išao na ništa "jače" jer nisam imao puno susreta sa VR-om još pa da uzmem neki rabljeni entry-level headset za početak.

Poželjna primopredaja Zagreb.

Ja ću samo savjetovati da uzmeš Quest 2 umjesto Rift S-a. Ostavit će ti puno bolji vr dojam a povremeno naleti za 200 i manje €.

Nexille uto 15.4.2025 14:29

Ozb? Dobar savjet, gledao sam inače malo reviews od VR-ova opčenito pa nisam bio siguran zbilja za koji se prvo odlučiti a kao da je Quest 2 samo zbog portabilnosti bolji od Rift S a to mi ne radi neku ulogu pa se nisam nešto zato na njega "zaljepio". 

dax-lax uto 15.4.2025 14:55
Nexille kaže...

Ozb? Dobar savjet, gledao sam inače malo reviews od VR-ova opčenito pa nisam bio siguran zbilja za koji se prvo odlučiti a kao da je Quest 2 samo zbog portabilnosti bolji od Rift S a to mi ne radi neku ulogu pa se nisam nešto zato na njega "zaljepio". 

To ti radi veliku ulogu jer imaš onda više opcija i dulju podršku.