Athlon II X2 250 3 Ghz, 760GM-P21(FX), 8 GB DDR3

Netko ti možda dođe po to i riješi te muka bez da ti naplati

Koliko mogu tražiti za ovu konfiguraciju ili pojedinačne komponente?
gajbu pive i budes sretan ako ne bude neki jeftilen iz lidla :)

U načelu podržavam ideju, no praksa je nažalost pokazala da na kraju gotovo sve ode u prodaju, jer i tih par eura je čista zarada. Ne tvrdim da je to možda i za ljude iz te teme koju si linkao, ali generalno je tako kako kažem.
Ljudi čak idu u krajnost pa osnivaju i kojekakve udruge, preko kojih legalno skupljaju otpise od firmi. I preko toga se bogate, jer im dolaze palete i palete stvari. I to daleko bolja i novija roba od ovoga. A sve to dobiju plaćeno nula eura. I onda prodaju na njuskalu, aukcijama, forumima. Čak i dok se proda povoljno, opet je to čista zarada, a velika količina robe stalno dolazi. I tako u krug. To je dobro uhodani biznis.

Ništa loše za kolegu, ali sličnih specifikacija sam nalazio na smetlištu, podizao Windowse ako je bilo potrebno, koristio za LAN party (CS 1.6, COD, Warcraft 3 i dr) i davao dalje kad smo završili s partijima. Sad više to ne radim, nemam volje za stare sisteme, em sam ostario em cijenom svoje vrijeme. Prije 3 tjedna šogor me zvao da naštimam komp što je dobio za djecu, a ono Core2duo, XP SP3, zadnji put korišten 2008, rekao mu da nemam vremena to uštimavati te da ću prije na smetlištu naći bolji komp od tog.

Dajte mi neke cifre i bez šala. Ok, ne vrijedi puno, koliko vrijedi? Koju siću?
I posebno, kolko za MB?

Ako hoces cifru, 15ojra max

Matična prodana, CPU, RAM i kućište dostupni. Predložite mi cijene.
Koliko mogu tražiti za ovu konfiguraciju ili pojedinačne komponente?
CPU: Athlon II X2 250 3 Ghz
MB: 760GM-P21(FX) (MS-7641)
RAM: 8 GB DDR3
Dolaze u kućištu (nekim standardnim, dosadnim, ne nešto fensi) s nekim low end napajanjem. Nema grafičke, ni HDD/SSD-a.