Evo, isprobao i mogu reći da je program sasvim sasvim solidan. Jednostavnog, ali vrlo lijepo dizajniranog sučelja. Za navikavanje je potrebno oko 5sek i za sada radi bez greške.

Zahvaljujem! Čini mi se da je ovo najbolji program ove vrste koji sam dosad vidio. Osobno nemam neke potrebe skidati sa YouTube-a i sličnih siteova, ali par me ljudi uredno traži savjete u vezi toga. Sad znam što im preporučiti u tu svrhu.

Orbit downloader sam kupi linkove.

e i ti ga logic uvijek zakenjaš motku
taman sam ga htio skinut a sad moram prvo ovaj tvoj isprobati

Sorry ;)

kao i jdownloader

Za video servise je bolji orbit downloader dok je za servise tipa rapid i sl jdownloader kralj.

zanimljive stranice na 3. slici! :)

Ja ga nisam isprobal vjerojatno je ok, no uz ovaj dole dodatak za Firefox Video DownloadHelper ovak nekaj je skroz nepotrebno ak se koristi taj browser.

kupi? samo klikneš na get video, ali da li može konvertirati i da li možeš birati koji format želiš skinuti?
Ja ga nisam isprobal vjerojatno je ok, no uz ovaj dole dodatak za Firefox Video DownloadHelper ovak nekaj je skroz nepotrebno ak se koristi taj browser.
da li može konvertirati i da li možeš birati koji format želiš skinuti?
Malo nerealna usporedba, bar sa mojeg gledišta :D

Ja koristim Moyea Downloader, Orbit Downloader i DownloadHelper add-on - jos nisam naletio na nesto sto nisam mogao skinuti.

Real Player je isto dobar, može skidat filmiće sa bilo koje stranice i to bez copy paste linkova

Ugodno iznenađenje!
Sve ovo vrijeme sam koristio Download Helper.
Po meni, veliki plus ovog Downloader-a
je u činjenici da mu poljepim sve linkove koje želim
i ostavim ga da radi.
Mali sve poskida, čak i konvertira u avi.
jednostavno i učinkovito
moja ocjena 4

trazi instalaciju Net framework 4
40Mb download

xDDD Zašto skidati programe.... i to....
Kad postoje online servisi (il kak se to vec zove... xDD)
imate:
savevid.com (meni najbolji)
keepvid.com
....
netreba vam više... xDDD
...i da.... traži javu....
Izgleda sasvim pristojno...isprobati ću