jurluk ned 13.2.2011 00:17

nikad mi se nisu sviđali programi ovog tipa. jer nijedan nije imao mogućnosti koje su meni trebale Nevinasce al ajd vidim, ovaj nije loš, bit će red isprobat gaBelji se

inače, za skidanje videa sa raznih videoservisa sam koristio stranicu keepvid. meni najbolja stranica tog tipa. podržava sljedeće servise:

YouTube, MegaVideo, Flickr, Dailymotion, Facebook, Google Video, Vimeo, Metacafe, Photobucket, eHow, TED, TwitVid, Ning, Current, Clipfish.de, blip.tv, Break, Tudou

i više nego dovoljno

dark_wizz ned 13.2.2011 00:50

Za program koji ja koristim sam saznao sasvim slučajno dok sam tražio Freemake Video Converter. I našao sam "njegovog brata" Freemake Video Downloader koji odrađuje svoj posao više nego odlično a uz to je kako mu i ime kaže besplatan. Također minimalizam koji se sviđa

Mad-Max-X ned 13.2.2011 23:16

DownloadHepler je zgodan, samo što ponekad skinuti video ne radi kako treba, pa je dobro imati alternativu, zapravo, uvijek je dobro imati alternativu.

Moja je trenutno aTube Catcher, a isprobaću i ovaj All Video Downloader 1.2.

AmyM pon 14.2.2011 15:15
dark_wizz kaže...

Za program koji ja koristim sam saznao sasvim slučajno dok sam tražio Freemake Video Converter. I našao sam "njegovog brata" Freemake Video Downloader koji odrađuje svoj posao više nego odlično a uz to je kako mu i ime kaže besplatan. Također minimalizam koji se sviđa

sve isto kod mene. Jedina mana je što koriste Microsoft . NET Framework 4, pa si zbog njih neke programe ne mogu priuštiti, ali što ćeš.