texas.bug sub 1.8.2020 12:29

Dobra prilika za americku kompaniju, jer dok se prijeti zabranom vrijednost tik toka pada. 

Ako ga kupi americka kompanija onda nece bit zabranjen u americi.

 

Ovako nesto sam viđao u mafijaskim filmovima, ili prodaj jeftino po cijeni koju ti mafija odredi, ili neces uopce poslovati pa ce ti posao biti bezvrijedan. 

 

 

markoBT sub 1.8.2020 15:18
Ajar kaže...

možda je za aplikaciju humanije zabraniti je i skratiti joj muke, nego prepustiti bolnom upropaštavanju i umiranju u žmukljošuftovim šapama. 

Da je meni biti tako neuspješan kao što je žmukljošuft! 

Ajar sub 1.8.2020 15:32
markoBT kaže...

Da je meni biti tako neuspješan kao što je žmukljošuft! 

ŽŠ jest uspješan kao firma, dok bi se o njihovim "proizvodima" i te kako dalo trkeljati. moja davnobivša supruza i dan danas uništava sve čega se primi i unatoč tome je iznimno uspješna, poslovno i društveno. jebga, ovo nije društvo za kreativce. došli divlji, istjerali pitome. 

Mad-Max-X ned 2.8.2020 04:50

To je vrlo značajna simbolika: sa Kinom ili SAD-om, idiokracija ide dalje. To jest, "napredak" u određenom smjeru je nezaustavljiv, i Orwell mora biti u pravu i Biblijska proročanstva se moraju ispuniti.

dreadmoore ned 2.8.2020 13:53

Ovaj Tik Tok stvarno treba zabraniti, ne samo u Americi nego širom svijeta ili uvest neki drugi nacin registracije na ovu platformu.Ma facebook je mila majka za ovo, najveće žrtve su ovdje djeca.Jer kako ja vidim ova platforma društvene mreže je se ubila za razmnožavanje pedofila omogućila im još lakši pristup u samo dva klika.Vjerujem da dosta forumaša ima već djecu, koja koriste mobilne telefone a i općenito društvene mreže.Pa eto ovom prilikom apeliram vama forumašima koji imate djecu, da malo više kotrolirate djecu a posebno ako koriste tik tok.