Visak pon 10.8.2020 17:54

Tik-tok, vrijeme polako ističe...

 

Cijelo vrijeme se govori o zabrani rada, iako takvo nešto ne postoji. Zabrana se odnosi na poslovanje s vlasnikom, znači oglašavanje ili kupnju same kompanije, no korisnici će ju i dalje moći koristiti.

Antiseptik pon 10.8.2020 22:39

Upravo sam na Viasat History kanalu odgledao prvi dio dokumentarca o Vijetnamskom ratu (sutra je drugi, a preksutra treći dio) i jedino što amerikancima mogu poželjeti je barem pola od onoga što oni svijetu rade već desetine godina. Isto želim i britansko-francusko-nizozemskim i inim govnima.

Antiseptik pon 10.8.2020 23:42

Znam, znam za Belgijance (a i španjolce, portugalce, talijane...). Zato sam i dodao ono ine. Čovjek zaboravi što su sve radili (i nadalje rade) pa se nije loše tu i tamo podsjetiti.

Inače, dokumentarci na Viasat Historyju su iznenađujuće pošteno prezentirani. Neki sam dan gledao o atomskim bombama bačenima na Japan. Rijetko se može vidjeti istiniti prikaz o tome kako ih nije trebalo bacati i razlozima zašto su bačene, kao i o tome da su Sovjeti zapravo razbili (i) Japance. O tome ima epizoda iz dokumentarca Olivera Stonea: Neispričana povijest Sjedinjenih Država.

Marko :D uto 11.8.2020 18:34

Antiseptiče, ovo je kao da kažeš da mrziš cijeli hrvatski narod zbog NDH. Mrziš amerikance jer su njihovi preci napravili nešto u prošlosti.

 

Povijest je tu da nas uči greškama i kako ih ne bi opet ponovili.

Antiseptik uto 11.8.2020 21:25

@ Marko :D

Ne, nije isto. Naime, za NDH su se pobrinuli partizani...i osvjetlali nam obraz - iako nam današnje vlasti naveliko koketiraju s ustašlukom i toga me sram (tko god ima i najmanju simpatiju prema ustašama i sam nije normalan).
Kod gore spomenutih, imperijalističkih govana (još) nije bilo takve katarze. Dapače, i dalje rade neopisiva sranja po cijeloj planeti - sve pod izlikom demokracije i brige za naf.., ovaj živote stanovnika.

Umbel uto 11.8.2020 23:42

Lakse ces ga shvatiti ako ukapiras da je njemu zvijezda isto sto i tebi jabuka.
To sto su tebi zlocini, njemu su uspjesi. To sto su meni mane, tebi su feature.

nhf, svi ste vi meni ista banda, od zvijezde, svastike, jabuke i folksvagena, križa (i uhatog). I pingvina.