Antiseptik sub 29.2.2020 08:56

@ mGT
E, da, srećom su deda i baba bili poduzetni u ono vrijeme mraka. Danas bi, naime, na plaži (obali) imali samo ručnike. Bolje ležeći (da ne kažem stojeći) ev. i zvučnike.
Živjela demokracija i kakofonija zvuka :))

mGT sub 29.2.2020 09:45
Antiseptik kaže...
@ mGT
E, da, srećom su deda i baba bili poduzetni u ono vrijeme mraka. Danas bi, naime, na plaži (obali) imali samo ručnike. Bolje ležeći (da ne kažem stojeći) ev. i zvučnike ;)

E tak ti je to bilo u doba crnog mraka(tm), tjerali su te da ideš na odmor i gradiš (doduše 30-etak godina) vikendice.

Hvala dragom Franji i njegovoj ekipi da je tu praksu ukinuo, rasprodao odmarališta za kunu (koja su se gradila lovom naših roditelja i djedova), i sjebao ekonomiju, tako da si danas samo stranci mogu priuštiti nekretninu na našem Jadranu.

 

 

panisher21 sri 12.8.2020 10:45

Jucer sam bio u Ikei, nevazno na ovaj post, nisam uopce znao da su otvorili tu novu sekciju sa bluetooth zvucnicima.

I tako ja stanem kraj police i krenem isprobavat jednog po jednog sa svojim mobitelom i dodjem do modela Eneby 30x30, ukljucim ih, kad ono wow, koji vrag je ovo, pogledam cijenu, 650 kn, reko mozda su nesto sje.., gledam malo bolje kad ono stvarno kostaju 650,00 kn. za cijenu koju kostaju zvucnici daju brutalan zvuk, full su glasni, basa ima na pretek, skupa sa visokim tonovima, u cijelokupnoj slici daju jedan cisti ugodni zvuk u prostoriji, cak je i sama kutija zvucnika dosta teska sto daje dojam kvalitetne izrade. Pri najglasnijem stupnju zvuka nemam krcenja, nego je jak i intezivan zvuk. Naravno odmah se probudilo dijete u meni i zavrsili su u kosari.

Doma imam poprilicno dobar setup, 2 stupa, woofer i reciver, i evo kraj cijelog setupa u dnevnom boravku ja koristim samo te zvucnike jel su mi super. Dakle moja preporuka

Nisam iskreno nikad vjerovao da tak male kutijice mogu dat takav zvuk tako da sam sad u potrazi za necim jacim i jos kvalitetnijim. Nekako sam uvijek volio da imam nesto sto zauzima malo mjesta, a daje mi dobre rezultate. 

Koga zanima moze svratit do mene doma i poslusat, kome je Petruševac blizu