I sam sam pretplatnik na TOTAL TV i mogu reci da non stop neke probleme s njima imam, evo od sinoc na desetak kanala mi svakih par minuta se slika zacrni na par sekundi, na vecini sve radi ok pa onda nije ni do antene ni do recivera nego do njih, a dobiti ih na 01 broj je pravo umjece. Valjda ce biti sad bolje otkako ih je preuzeo b.net iako sumnjam.

Presao bih na b net davno da nije skup cuo sam dosta pohvala na njega.Ali ja se i dalje drzim optime i dalje hara.

Nakon T-comovog ulijetanja na satelit uvijek je dobro imati alternativu i drago mi je što BNet preuzima taj olinjali Total TV.
Još nedostaje jedan dobar satelitski provider koji nudi TV i internet pa će nam teve i internet biti jeftiniji i kvalitetniji.
Sjetite se samo kako su do dolaska Tele2 na tržište T mobile i Vip držali cijene.

I sam sam pretplatnik na TOTAL TV i mogu reci da non stop neke probleme s njima imam, evo od sinoc na desetak kanala mi svakih par minuta se slika zacrni na par sekundi, na vecini sve radi ok pa onda nije ni do antene ni do recivera nego do njih, a dobiti ih na 01 broj je pravo umjece. Valjda ce biti sad bolje otkako ih je preuzeo b.net iako sumnjam.
B.net/Total nemaju veze sa tim.
Eutelsat sateliti su doslovno u banani. Proljetos ih je poharao mrak.
Atmosferske promjene uvelike pogorsavaju prijem na 16E za razliku od drugih pozicija (tu jos ima nekih faktora).

I sad hoće li signal bit dobar ili loš?

Identifikacije kanala HRT1,2 RTL, Nova u B.net Total TV. Sutra sluzbeno pocinju. RTL i Nova na transponderu F3 (onom s najlosijim signalom SNR: 79 % vedro).

I sad hoće li signal bit dobar ili loš?
Nije to sad. :D
Mnogi korisnici Totala izgubili su koju vlas kose kad su vremenske neprilike.

... sto je vecinom posljedica lose ustimanih antena, jer spomenuti f3 tp radi bez problema ako je antena uredno ustimana. Jest da na toj frekvenciji postoji ucestali BER i nizak nivo signala, ali je taman dovoljan za stalan prijam.

ja imam DIGI TV, i cim bude malo zesca kisa i nevrijeme, slika se gubi na vecini kanala... tako da total tv nije jedini u banani....

ovo je ozbiljan prst u oko svim operaterima u rh
a poznavajući bnet, kroz godinu ili dvije će od toga sigurno napraviti konkretan posao

Vec jest napravljen konkretan posao: uvedeni su hrvatski kanali s nacionalnom koncesijom sto nije uspjelo ni TTV HR dok je bio u vlasnistvu SBB-a, kao ni Digi TV (koji ima RTL, Novu ali nema HTV), a ni Max TV koji ide testno na istoj poziciji kao b.net. Ocekuju se hr kanali, kao sto su: CMC, Jabuka, Z1, Net, KN, kao i strani lokalizirani kanali: NG Wild, Cartoon Network, Vh1, i sportski Sport Klub 3,4,5. A sve mi se cini kako se sada na 16E vodi borba izmedju Arene i Sport Kluba.;)

Meni je jedino bed sto ce pretplata skociti 20kn vise za ova nasa 4 shrot programa, mislim ono, htv1,htv2,rtl i nov@ tv ako i zelim gledat imam na zemaljskoj,a i bas ne zelim u zadnje vrijeme, e sad posto sam stari pretplatnik nadam se da nece odma cijena otici gore, ako ode prekidam pretplatu i uzimam maxtv, prvenstveno radi arena sport kanala, a i daju prvu godinu dana u pol cijene, jedino ako bnet uspije arena sport ubaciti i da mi mozemo gledati, vec ide preko W16 pa nebi trebalo biti problema da proradi, barem mislim, a ovo o losem vremenu i total tvu nekad drzi a nekad ne, imam 110cm antenu i neki malo jaci LNB bas radi total TVa i opet zna nekad zastekati, ustimano u milimetar ...

1.2.2011. cijena osnovnog paketa za postojece korisnike ide na 79 kn, ali kao sto rekoh, ocekuju se novi kanali i cijena ce po meni biti opravdana.
Signal:
HTV 1,2 : 12,9 - 13,1 db
RTL, Nova : 10,2 - 10,9 db
Na HTV nije lose, dok RTL i Nova malo slabije, ali je stabilan prijam, evo i sada po losem vremenu.

aha .. sve radi bez problema zasada a kisa pada ko luda ... ako dodju i arena sportski programi gore onda vrijedi i 40kn na osnovnu pretplatu vise ...

ja imam DIGI TV, i cim bude malo zesca kisa i nevrijeme, slika se gubi na vecini kanala... tako da total tv nije jedini u banani....
Da da i kod mene je isti problem (DIGI TV), razmišljam uzeti tanjur većeg promjera da riješim taj problem.

aha .. sve radi bez problema zasada a kisa pada ko luda ... ako dodju i arena sportski programi gore onda vrijedi i 40kn na osnovnu pretplatu vise ...
u TTV 99 % nece. U Hrvatskoj su trenutno ekskluziva u Max TV koji ubrzo krece sluzbeno sa 16°E.

Hoće li se moći gledati ta BNet Total tv satelitska na 3 tv-a kao što može preko BNeta (kablovskog) ???
Čitao sam ono na stranici BNeta no nije mi jasno.
Mogu uzeti jedan HD prijamnik i jedan SD a nigdje se ne spominje treći ?

Nova digitalna platforma u Hrvatskoj emitirat će posredstvom Eutelsatovih satelita na poziciji 16° istočno, odnosno trenutno preko Eutelsat Sesat 1, Eurobird 16 i Eutelsat W2M, a u skoroj budućnosti posredstvom novog satelita Eutelsat W3B koji će u orbitu biti lansiran potkraj ovog mjeseca. Prvi testni transponder satelitskog MAXtv-a već je aktiviran i to na frekvenciji 11.509 GHz H, Symbol Rate 30000, FEC 2/3 (Norma DVB-S2 / 8PSK).
http://www.livno-online.com/dvb-st/18419-max-tv-preko-satelita-na-16-istok

Nova digitalna platforma u Hrvatskoj emitirat će posredstvom Eutelsatovih satelita na poziciji 16° istočno, odnosno trenutno preko Eutelsat Sesat 1, Eurobird 16 i Eutelsat W2M, a u skoroj budućnosti posredstvom novog satelita Eutelsat W3B koji će u orbitu biti lansiran potkraj ovog mjeseca. Prvi testni transponder satelitskog MAXtv-a već je aktiviran i to na frekvenciji 11.509 GHz H, Symbol Rate 30000, FEC 2/3 (Norma DVB-S2 / 8PSK).
http://www.livno-online.com/dvb-st/18419-max-tv-preko-satelita-na-16-istok
Nece emitirat, nego vec emitira testno. A taj w3b je lansiran i ostao zaglavljen u orbiti - zahvatila ga neka havarija. Uostalom tema je b.net, a ne max tv.

Da da i kod mene je isti problem (DIGI TV), razmišljam uzeti tanjur većeg promjera da riješim taj problem.
ako primjetis kakva poboljsanja obavijesti me....

mene zanima dali se moze imati preko satelita njihov FLAT internet,telefon i televiziski programi preko satelita???

mene zanima dali se moze imati preko satelita njihov FLAT internet,telefon i televiziski programi preko satelita???
Ne može telefon i internet, samo ide TV.
(za sada)

Za Srbiju ide i internet preko Total TV.
http://www.totaltv.tv/Ponuda/115/Total+Net.shtml/nav_start=0
Za ocekivati je da i Total ponudi nesto za Hr, pogotovo sada kada ga je preuzeo B.net.

Sa čime je to kodirano?
Card sharing?

Sa čime je to kodirano?
Card sharing?
VideoGuard, a neki programi još i Conax i Cryptoworks.

Za Srbiju ide i internet preko Total TV.
http://www.totaltv.tv/Ponuda/115/Total+Net.shtml/nav_start=0
Za ocekivati je da i Total ponudi nesto za Hr, pogotovo sada kada ga je preuzeo B.net.
Internet im ide žično kao ADSL a TV putem satelita.

Istina, zicana je veza.
Kodiranje je Videoguard i piči preko cs-a bez problema. Neki kanali su kodirani u Cryptoworks za potrebe bivseg ITV partnera i buduceg SatelitBG.
16E je ukleta pozicija. Prvo postojeci sateliti poceli otkazivat pa nedavno otkazao tek lansirani satelit.
Bilo bi dobro da razmisle o novoj poziciji. :)