goodye čet 21.11.2013 13:05

Šmrc...šmrc...

Iako u posljednje vrijeme nije toliko popularan, sjecam se vremena kad je uz svaku novu instalaciju windowsa obavezno winamp bio tu, pa ona prekretnica sa blue modern skinom, sve mi sjecanja naviru :(

MatijaZG čet 21.11.2013 13:22

Potpisao peticiju naravno, iako sumnjam da ce sluziti necemu...koristim ga od kada sam imao prvi komp, Win XP 2002 god...dan danas na Win 8.1 Pro imam i Winamp, naravno Pro verziju...najinuitivniji, najuredniji...jel zna netko koji drugi program koji koristi Gracenote tagove, jer kod mene su svi striktno ispunjeni...

rooswelt1991 čet 21.11.2013 14:09

Da, šteta što je otišao, i ja također smatram da je peticija uzaludna...

Moram priznati, da ga i ja ne koristm više, jedostavno sam jednom, nokon svježe instalacije winsa, imao problema s instaliranjem istog, i tad sam probao nešto drugo.

Od tad, koristim aimp3. Nakon što sam se malo uvježbao u radu s njim, postao mi je primarni za muziku...

Iako ga ne koristim, mora se priznati, ovo je bio jedan od onih legendarnih programa...

zlajutin čet 21.11.2013 14:28

Hah,pa nemos vjerovat,prvo Windows Live Messenger pa sad i Winamp.To to, ugasite najbolje aplikacije,podrzavajte novo zamjesnsko smece koje donosi kesh a korisnicima manjak zivaca i kvaliteta.15-ak god ga koristim,i nema jaceg do dana danasnjeg.Klikni na 300 pjesama odjednom ili ih pustaj jednu iza druge konstantno nece smrznut,zastopat i sl,video,audio.Licno slusam elektroniku i setovi su po sat i vise dugi,premotavaj sa prve na zadnju minutu,ucitaj 50 GB muzike,nista.Pluginova metar,third party aplikacija,skinova,hmm ne znam.

sirka666 čet 21.11.2013 14:32
zlajutin kaže...

Hah,pa nemos vjerovat,prvo Windows Live Messenger pa sad i Winamp.To to, ugasite najbolje aplikacije,podrzavajte novo zamjesnsko smece koje donosi kesh a korisnicima manjak zivaca i kvaliteta.15-ak god ga koristim,i nema jaceg do dana danasnjeg.Klikni na 300 pjesama odjednom ili ih pustaj jednu iza druge konstantno nece smrznut,zastopat i sl,video,audio.Licno slusam elektroniku i setovi su po sat i vise dugi,premotavaj sa prve na zadnju minutu,ucitaj 50 GB muzike,nista.Pluginova metar,third party aplikacija,skinova,hmm ne znam.

WLM je bio na granici bloatwarea, a što se tiče Winampa, isprobaj foobar, još brži je nego Winamp, copy paste izravno iz programa u bilo koji folder, uređivanje tagova...