Bypass pon 26.3.2012 10:35
cekpi kaže...

 budeš se prijavio?

Ne, imam posla preko glave, a navečer jedino što želim jest gledati filmove i vegetirati.

 

Nagledam se ja sqli-a, itd preko dana, ne treba mi to još navečer :)

ITman pon 26.3.2012 11:42

Nagrada je "tajna", jer poslje popis "uzvanika" ide MUP-u tak da ih odma drže na oku ili vjerojatnije ih za tjedan/dva štrumfovi privedu jerbo su kakti Anonimous-i, opaki hakeri i državni neprijatelji koji ruše stranice poštenih i časnih političkih stranaka...... no thanks!

Burek20 pon 26.3.2012 13:23

Ovo je idiotizam......... nemaju para da sami testiraju i plate ljude da to obave nego kao "natjecanje" gdje ce puno manje platit. I jos te stave na crnu listu hakera.... pa ako i nisi napravio nešto na vrata ti kucaju. Ne hvala!!!!

Canis pon 26.3.2012 14:46
Burek20 kaže...

I jos te stave na crnu listu hakera.... pa ako i nisi napravio nešto na vrata ti kucaju. Ne hvala!!!!

  ok, ovo se već drugi put spominje u topicu, znam za takve liste, sve službe imaju nekakve svoje liste, ništa novo, al zar stvarno mislite da bi se nakon ovoga mogli naći na jednoj takvoj?

ITman pon 26.3.2012 19:38
77ari kaže...

Ta lista ti ništa ne znaći. Ako nemaju dokaza nemogu ti ništa, pogledjte za koliko se mafijaša zna da rade sra** i nemogu im ništa jer nemaju dokaze.

Da parafraziram Zločestu decu (Iglom po Dalmaciji) Mafijaši su "velika govna" a velika govna smrde na daleko i nitko im ne prilazi, a u "malo govno" svatko ugazi {#}
Taj Hacking Night nije nikaj drugo nego pažljivo isplanirana promocija nekog "Cyber Security" tečaja Algebre(da se razmemo, nema u tome apsoštrumfno nikaj loše), however, zlu ne treba mnogo... i sami ste svjesni da su ovih dana "hackeri" stalno pod povećalom, što zbog Anonymousa, što zbog ACTA-e i društvanceta... sumnjam ja da {#}-ovi to neće imat na oku.
Ne trebaju te ulovit s "prstima u medu", dovoljno je da su te vidli da znaš "otvorit staklenku s medom" i imaju opravdanu sumnju det ju hev bin a bed boj/girl  i da te stave na listu, pa kad se neko sr**e dogodi pogodi na čija će vrata prvo pokucat!?

Ko što jednom B. Čorba reče: "Nitko nije je*o a da nije ušo", pa se tak ne postaje ni "hacker" bez da "uđeš" {#}

g12356 pon 26.3.2012 20:47

Vi koji vjerujete da je policijama svijeta stalo do toga da white hat hackere stavljaju na crnu listu ste ipak samo paranoici.I na kraju krajeva tor + proxy chain možda nije neprobojan,ali je jako jako dobar.

77ari pon 26.3.2012 21:06
g12356 kaže...

Vi koji vjerujete da je policijama svijeta stalo do toga da white hat hackere stavljaju na crnu listu ste ipak samo paranoici.I na kraju krajeva tor + proxy chain možda nije neprobojan,ali je jako jako dobar.

Netreba ti ništa više. Proxy promjeni IP i još tor tako da trebaju prvo probiti 2 ip adrese da bi došli do prave.