Amazon Prime Video od danas dostupan u Hrvatskoj -
Vezano uz: Amazon Prime Video od danas dostupan u Hrvatskoj -

Je#ote što će se smanjiti broj pirata...

Opa fina vijest jos i podrzava 4 HDR a jeftiniji od Netflixa koji sada placam po pola 4k paket ...nice nice nismo vise zadnja rupa na sviralu za strani trziste...jos da dojde hulu,spotyf etc.. :-)

A kako molim dobiti mjesec dana besplatno?
Provjerite prje nego napišete objavu..
Jer kada se ideš registrirati nudi "Start your 7-day free trial".
Eto

pise u clanku da je mjesec dana probe, a meni nudi besplatnih 7 dana?!?
jel netko dobio mjesec dana ili je to tipfeller?

Opet polovična usluga. Ni jedan film koji sam nasumice otvorio nema hrvatske titlove.

Ima titlove na hrvatskom ili i od ovog ništa?

Opet polovična usluga. Ni jedan film koji sam nasumice otvorio nema hrvatske titlove.
zato imas pola cijene prvih 6 mjeseci...

čini se da je tipfeller, 7 dana je trial period, jedino što se dobija prvih 6 mjeseci po nižoj cijeni.

Molim vas, ako netko bude testirao neka ostavi recenziju/misljenje i po mogucnosti usporedbu sa Netflix ponudom.

čini se da je tipfeller, 7 dana je trial period, jedino što se dobija prvih 6 mjeseci po nižoj cijeni.
Thx, popravljamo! :)

Yup, sedam dana, i taman kad sam pomislio da ponuda ne može biti gora od Netflix-a, došao je ovaj heroj.
Iako imamo pristup tim servisima još uvijek smo tretirani kao zemlje trećeg svijeta.

Kakva je ponuda na Amazon prime? Ispati li se uzimati?

na prvu vise sadrzaja od neflixa ali gledam preko moba pa minse neda scrolat amo tamo :-)

Placas 8€ netflix, 3€ amazon, platis isto kao i hrt a kvaliteta neusporediva, jos je on demand, gledas na kojoj god platformi hoces, nema reklama i nece te ovrsit ako ne placas/gledas.
I sad se netko jos usudi i prigovarat, za titlove me zaboli dok god ima barem engleske a i to mi nije deal-breaker .

pise u clanku da je mjesec dana probe, a meni nudi besplatnih 7 dana?!?
jel netko dobio mjesec dana ili je to tipfeller?
Tippfehler je. ;)

kako je sa HD sadrzajem na noname android boxevima, recimo netflix ide samo u SDu

Registrirao sam tjedan dana trial.
Meni se cini ponuda jaaaako mala.
Kategorija movies/animated: 4
Crime: cca 45, sve vecinom stariji
Thrillers: cca 30
Slicno tako dalje.
Kategorije filmova su Action, Animated, Comedy, Crime, Drama, Kids-family. Ne postoji kategorija SCi-fi, horor ili nesto drugo.
Od serija, nema bog zna sta, iako ja nisam neki veliki fan. Mozda ima i nekih dobrih za koje ne znam, al od 30-tak serija navedenih, jedno 8-9 je Seinfeld.
Tako...mislim da necu produziti pretplatu.

showbox

Registrirao sam tjedan dana trial.
Meni se cini ponuda jaaaako mala.
Kategorija movies/animated: 4
Crime: cca 45, sve vecinom stariji
Thrillers: cca 30
Slicno tako dalje.
Kategorije filmova su Action, Animated, Comedy, Crime, Drama, Kids-family. Ne postoji kategorija SCi-fi, horor ili nesto drugo.
Od serija, nema bog zna sta, iako ja nisam neki veliki fan. Mozda ima i nekih dobrih za koje ne znam, al od 30-tak serija navedenih, jedno 8-9 je Seinfeld.
Tako...mislim da necu produziti pretplatu.
ponuda je uistinu smiješno mala... i $1 mjesečno je previše za tih par prastarih naslova... koga oni misle s tim privući??? opet smo svrstani u zemlje trećeg svijeta... žalosno

Jel ima 4k sadržaja i jel može netko postat link sa pregledom filmova i serija. thx

https://www.amazon.co.uk/Amazon-Video/b/ref=topnav_storetab_atv?_encoding=UTF8&node=3010085031
Tu je lista svega sto Amazon nudi od videa, ali treba s lijeve strane pisati 'Included with Prime'. Ali to je za US/UK market.
Mi u hrvatistanu nemamo ni pola od toga, a za to ne znam kako izvuc popis.

Upravo se prijavio za 7 dana trial. Ponuda serija je katastrofa!!!

Taman u vrijeme za novu sezonu "The Man In High Castle" :)

nije tipfeller, ovisi sa kojim se acc spajas...
meni je prvo rekao 7 dana, a zatim sam se na neku foru spojio na .com umjesto na .co.uk pa sam dobio na mjesec dana...no sad mi ne radi direktno nego moram preko amazonovog portala gledati i dizati serije...uglavnom, jos je to frisko i nesredjeno, treba vremena...

Pa mogu aktivirati full amazon prime za 30 dana... za video je 7

pirat ostaje pirat to je u krvi
možda je amazon prime jeftina usluga, ali dok pribrojite sve usluge koje ti trebaju da imaš unlimited ponudu nije ti dosta plaća jednog ministra. Tako da dok ne misle spojiti sve te usloge po razumnoj cijeni, pravoj kvaliteti blu ray nitko normalan neće biti zainteresiran.

Ok za ovo. Ali sada bi volio da dođe obicni amazon prime pa da su paketi tu preko noci, a ne ovako čamim čekajuci

ekipa sa amd karticama ako ocete roakt us acc samo neki vpn ili hola i sve se otkljuca
jer sa zadnjim relive driverima je dodana podrska za VP9 codec preko chromea pa je sve otkljucano
neznam za nvidiju a kaj se tice smart app-a na telki ili playki nemre pro grrrr....

HDR za sad samo preko smart app od samsunga
a 4k radi i na PS4 Pro nadam se da ce update-at ps isto...
bdw hdr radi i dok varira reza izmedju hd ready do uhd-a
ak je sporija veza ili su neke poteskoce sa serverom..
edit :
jako malo za sada 4k/HDR sadrzaja iako su tamo prikazani nisu dostupni za nasu lokaciju
ali ih opcenito ima malo cak i za US
no ono sto sam vidio je mrak tj. jedino spomena je Grand Tour i serija Goliath koja
prikazuje HDR u svom punom svijetlu
ocito treba pricekat da se ta tehnologija implentira sve vise u nase domove
Šteta što nema nativne podrške za Chromecast.