Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra navodno stižu u Europu
Vezano uz: Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra navodno stižu u Europu

kupio sam bio njihov model jos u vrijeme kad nisu bili u europi. hardverom je bio bolji od tada iphone 5 za trecinu cijene. ali software je bio smece veliko
kakvo je danas stanje s njihovim mobitelima?
odlično.

Imao sam Xiaomi Mi 8, 11, sada 12
Buraz Mi 10 i 13
Žena Mi 11
Stari 14 Ultra
Mater Poco
Punica Poco
Jako zadovoljni

Klimavo, ovisno o modelu još uvijek imaju hrpu softverskih mušica koje treba riješiti. Osobito Redmi i Poco, nema modela za koji nisam naišao na hrpu postova oko problema s notifikacijama i autonomijom, a to su mi dvije glavne stvari na mobitelu.
Svaki put kad kupujem novi mob razmislim o Xiaomiju i odustanem prilično brzo. Osobito sad kad su cijenom nimalo konkurentni, u svim segmentima konkurencija nudi više.

Klimavo, ovisno o modelu još uvijek imaju hrpu softverskih mušica koje treba riješiti. Osobito Redmi i Poco, nema modela za koji nisam naišao na hrpu postova oko problema s notifikacijama i autonomijom, a to su mi dvije glavne stvari na mobitelu.
Svaki put kad kupujem novi mob razmislim o Xiaomiju i odustanem prilično brzo. Osobito sad kad su cijenom nimalo konkurentni, u svim segmentima konkurencija nudi više.
Ja osobno xiaomi mobitele koristim dosta dugo.
Imao sam Xiaomi redmi note 9 pro, 11T pro i sad zadnje dvije godine 13T pro.
Nikada nisam nikakvih problema imao sa uređajima.... Nikada mi nije niti malo zakočio niti se smrznuo, punjenja su top 120 wat od 0 do 100% za nekih 15-tak minuta što je za mene izuzetno bitno.
I još jedna stvar zbog cega imaju veliki plus kod mene je to da uz svoje uređaje daju adapter i to ovaj 120 wat, te masku, pa sada fino usporedite cijenu specifikacije i proizvod. Usporedba između Samsunga - Xiaomi-a.

Desetljece vec koristimo šaomije, spektakl za svoj novac, niti jedan nije riknuo ili da nesto nije s njim valjalo, ok osim buga s 960fps kamerom sve ostalo top.

Ja vozim xioami 13 vec drugu godinu, 0 problema sa bilo cime. Software odlican, niti jedan bug, nista ne steka nista ne kasni od notifikacija. Integracija sa pametnim satovima isto radi vrhunski (to ipak ovisi i o satu).
Sto se punjaca tice mislim da sad od negdje prosinca 2024 vise ni xiaomi nece imati punjace u EU (kao niti ijedan drugi proizvodjac), razlog naravno, EU regulative.

Ovu "argumentaciju" o punjaču i maski neću komentirat, ako je to nekom najbolje što može reći o proizvođaču tu priča staje.
Kroz ruke mi je prošlo nekoliko desetina Xiaomija, od onih koje sam koristio i kupio vlastitim novcem do primjeraka koje sam testirao ili pak uređaja prijatelja i članova obitelji. Ima uređaja koji su stvarno bili super, ima uređaja koji su bili noćna mora. Xiaomi ima gadnih problema s konzistencijom i zato ga više nikom ne preporučujem.

Ovu "argumentaciju" o punjaču i maski neću komentirat, ako je to nekom najbolje što može reći o proizvođaču tu priča staje.
Kroz ruke mi je prošlo nekoliko desetina Xiaomija, od onih koje sam koristio i kupio vlastitim novcem do primjeraka koje sam testirao ili pak uređaja prijatelja i članova obitelji. Ima uređaja koji su stvarno bili super, ima uređaja koji su bili noćna mora. Xiaomi ima gadnih problema s konzistencijom i zato ga više nikom ne preporučujem.
Cuj maska je ako odes u ducan, 20€ punjac 30-50€, o odlicnoj hidrofoliji koju dobijes original nanesenu na mob takoder 20-30€ pa racunaj.
Evo sad akcija na Redmi 14 dobis sluske i sat od cca 80€neko tu vidi poprilicnu racunicu ti mozda ne! Kod mene s konzistencijom nema problema!

koji model im konkurira samsungu s25?

Cuj maska je ako odes u ducan, 20€ punjac 30-50€, o odlicnoj hidrofoliji koju dobijes original nanesenu na mob takoder 20-30€ pa racunaj.
Evo sad akcija na Redmi 14 dobis sluske i sat od cca 80€neko tu vidi poprilicnu racunicu ti mozda ne! Kod mene s konzistencijom nema problema!
I što ti to sve vrijedi na kraju ako je sam uređaj lošiji od konkurentnog? Plus, nije Xiaomi jedini koji daje maske i punjače u paketu. A i XIaomi sve više uklanja punjače iz paketa, zasad to rade s najjeftinijim modelima ali sigurno će uskoro krenuti i sa skupljima. Foliju dobiješ na većini mobitela i svi znamo da nitko od nas ne bi platio išta, a kamoli 20€ za takav screen protector kad se kaljeno staklo na svakom štandu u shopping centru uzme za desetak eura s postavljanjem.
A promo akcije imaš svako malo neovisno o proizvođaču. Motorola nerijetko daje dva mobitela po cijeni jednog, Samsung također daje slušalice, satove itd., Honor sam isto vidio da je davao neke poklone itd. Po meni, to je nerealan parametar za usporedbu, jer onda recimo Motorola, koja daje dva Edge 50 Neo po cijeni jednog, ispada isplativija od ičeg drugog na tržištu i uopće ne vrijedi spominjat ijedan drugi uređaj.

Kao retoričko pitanje, odgovor je Xiaomi 15 Ultra.

godina je 2002...

Kao retoričko pitanje, odgovor je Xiaomi 15 Ultra.
Valjda Xiaomi 15. Ultra je za ultru.

i ne 15 nego 14. barem 15 ne mogu nac na netu za kupit
sto me samo podsjetilo na neke stvari koje su me prije sekirale a izgleda da se nisu promjenile

i ne 15 nego 14. barem 15 ne mogu nac na netu za kupit
sto me samo podsjetilo na neke stvari koje su me prije sekirale a izgleda da se nisu promjenile
Pa kako bi kupio Xiaomi 15 kada dolazi krajem veljače. Treba pažljivo čitati tekst - doslovno prva rečenica članka: "Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra trebali bi krajem veljače stići na europsko tržište"

Treba znati čitati članak sa razumijevanjem, a nekima je to očito SF. Ja osobno čekam da 15 Ultra bude raspoloživa, vrlo vjerojatno moj slijedeći telefon.

ma ni nisam cito tekst jer me tad nije zanimao to nego sta korisnici kazu, kasnije sam ovo otvarao preko foruma bez clanka. ugl moj bed, sad sam procito clanak cijeli

U razdoblju od 1.3. do 31.3., uz kupnju bilo kojeg uređaja iz Xiaomi 15 serije, kupci će na poklon dobiti Xiaomi Scooter 4 Lite 2nd generation.
Nije loše za početak. Definitivno ću sad još više razmisliti o ovome telefonu.

Uzeo danas u telemachu(pogodnost zbog romobila) prije ovoga imao 12t pro. Mogu reći da ovaj mobitel leti naspram onoga, kamera je super i sviđa mi se što je kompaktniji, bez problema se koristi jednom rukom, a sad vidjeti ćemo kakav će se pokazati po netu ga hvale, nadam se da će opravdati pozitivne recenzije
kupio sam bio njihov model jos u vrijeme kad nisu bili u europi. hardverom je bio bolji od tada iphone 5 za trecinu cijene. ali software je bio smece veliko