Macumba sri 9.11.2022 08:50

Iskreno, za ove nisam ni čuo.

Problem kod svih tih streaming servisa je što ako želiš gledati samo "nešto ovdje" i "nešto tamo", moraš imati pretplate na sve, a to je ipak većini puno previše. HBO+, Amazon Prime, Netflix, Disney, ... ima ih puno. Neki nisu ni dostupni kod nas.

Slična stvar je i s paketima koje nude pojedini kabelski operateri. Ne možeš birati nego cijele pakete bez obzira zanima li te samo jedan kanal iz paketa. 

I što onda preostaje - snađi se druže. 

 

ZovemseZoranidolazimizRijeke sri 9.11.2022 13:36

Bilo bi lijepo imati servis s nekoliko tisuća starijih filmova (od 1950 - 2000 recimo) gdje će se nalaziti svi oni evergreenovi i zabavni filmovi koje smo voljeli posuđivati iz videoteka. Ne mislim umjetničke filmove niti B produkciju.

 To bi platio i 20 USD mjesečno ako treba...

 

 

Mislim da se velika većina tih streaming usluga fokusira na proizvodnju novog sadržaja, pa radi uvijek iste stvari - napravi 1-2 hit serije kojima se privuče ljudi, i nakon toga štancaju generička smeća, maltene "filler" materijali.

 

 

Rado ću provjeriti koje sadržaje nudi ovaj "sky" ali mislim iskreno da će biti isto kao i Netflix, HBO i Disney; Svratiš, skrolaš, skrolaš i onda odeš i ne vratiš se više.