Sancta Domenica promijenila ime u Big Bang
Vezano uz: Sancta Domenica promijenila ime u Big Bang

mogli su bar ubrzati stranicu...ko da im je server na 486-ici

Samo da promjene dostavljača i maknu Inter Europu.... jer su pre pre spori...
Znaci nisu samo oni, nego svi ducani sa elektronickom opremon. Ako narucujes ista vec sta ne moze ici na BoxNow traje cijelu vjecnost da se dostavi, a o nacinu dostavljanja nebi niti komentirao. Sta se tice specificno ovog ducana mislim da im je korisnicka podrska puno veci problem u slucaju reklamacija.

Ehh, Sancta Sramotica sad više nije fora. Big Bang Floop možda ?

Od svete nedjelje do big banga, kopernikanski obrat

Totalno retardiran naziv, no potpuno u skladu sa slovenskom kreativnošću i smislom za humor.

Zašto?

Kod moje nedavne narudžbe im je trebalo oko 20 dana za dostavu (uz pokušaje požurivanja putem telefona i maila), ali bili su sveukupno oko 1000 eura jeftiniji od bilo koga drugoga...

Kod moje nedavne narudžbe im je trebalo oko 20 dana za dostavu (uz pokušaje požurivanja putem telefona i maila), ali bili su sveukupno oko 1000 eura jeftiniji od bilo koga drugoga...
Jbt pa šta si kupio? Auto???

Kud sreće da smo i mi manje kreativni i imamo takav smisao za humor, pa nam možda BDP i plaće ne budu sramotne. Ne kužim hejt prema Slovencima, osim ako nije neka prikrivena ljubomora.

Također kolega
31.12.2024. naručena tv.. na dostavu tv-a čekao sam 23 dana

Mogu mijenjati naziv 100 puta... ali ostat će smeće od trgovine.
Kupio 2 komada Philips slušalica i obje pukle na istom mjestu i na isti način i oni meni..."mehaničko oštećenje ne podliježe jamstvu..." mrš...

glupo ime i sad moraju promovirat od nule da bi bili poznati. Isto što je i Elon Musk napravio, poznati brend pod imenom Twiter je imenovao u X.

Također kolega
31.12.2024. naručena tv.. na dostavu tv-a čekao sam 23 dana
Kaže se "čekao SAMO 23 dana"

Kriva tema...

Neka im dragi Allah podari lijepi džennet i vječni rahmet
šta god sam kupio ako se pokvarilo popravili su ili dali novo ili novac vratili ;)

Kud sreće da smo i mi manje kreativni i imamo takav smisao za humor, pa nam možda BDP i plaće ne budu sramotne. Ne kužim hejt prema Slovencima, osim ako nije neka prikrivena ljubomora.
Ja ih hejtam na autocesti jer ako ti netko izleti sa 100 u desnu traku dok ti ideš 130, jer mu je baš došao kamion ispred, to će u 80% slučajeva biti auto sa slovenskim tablicama 😬.
Voze doslovno kao da su sami na cesti i da ništa drugo ne postoji. U nedjelju se baš priključujem na autocestu i Slovenac u desnoj traci na koju se ja priključujem, i ništa njega ne brine "bonton" da se u takvim slučajevima prebaciš u lijevu traku, koja je prazna, da se ljudi lakše priključe, on ide svojih 100-110 i ne jebe živu silu, nego ja morao kočiti jer mi ponestaje ceste za priključenje da bi stao iza njega i onda ga zaobišao.
Prvih 10 godina vozačkog staža sam mislio da je to slučajnost, ali u slijedećih 16 godina sam skužio da je to pravilo sa autima iz dežele...

Ja naručivao sve i svašta od SD i nikad nije bilo problema, dostava je uvijek bila kroz par dana... Jedino su bili spori kad sam reklamirao tv (prvi došao neispravan a drugi slomljen) to je trajalo od prijave do novog cca mjesec dana ali se riješilo na kraju. I jednom sam pećnicu od njih naručio koja je također bila neispravna, ponudili su mi drugi model ili da čekam i ja čekao oko 2 tjedna na drugu jer ju nisu imali na stanju... Jedna zanimljiva stvar, neispravna pećnica je imala qc pečat a ispravna nije imala, Gorenje je u pitanju

Meni su bili ok, kupil dva zadnja TV-a, nekoliko puta PlayStation kod njih, no tad su mislim za kurire imali Overseas (ili GLS). No to već ima godina i godina, ne znam kak je sad, no sudeći prema pročitanom, nije bajno.

Generalno sam bio zadovoljan s većim stvarima, al sitnice; jednom poslali krivu igru (PS4 umjesto PS5) i loše ih pakirali pa sam 2x imao slučaj da je kutija bila razlomljena u onom famoznom kuvertu. Drugi su to s razlogom stavljali u manje kutije i zapunili. A zadnje cca 2 godine su im i cijene paprene (ne računam popuste, pogotovo ne one samo s karticom od XY banke, to si nek metnu gdje sunce ne sija)
Sve što imam reći o njima je ova slika.

Prije 10 dana u Mikronisa kupim 990Pro od 4TB za 350€..redovna cijena.
(btw do sada, od svih trgovaca, Mikronis mi ima najbržu dostavu. Do 16 sati od online košarice do poziva dostavljača..zatim ADM)
Gledam danas kod ovih, kao velika akcija zbog rebrandiranja.. isti ssd 480€
Edit:
dodatno popratio 20 akcijskih proizvoda kod njih..i ADM sa redovnim cijenama.. kod ADMa od 10-15% još jeftinije. Sramotno.

gang bang

Sto im je falilo da mijenjaju ime..to mi nikad nece bit jasno..imaju prepoznatljivo ime vec godinama i sad opet sve iznova…jos ime nista posebno

Slovenska tvrtka Big Bang s trgovinama diljem Slovenije (i jednom trgovinom u BiH), u Hrvatskoj su kupili tvrtku Sancta Domenica, nekako je logično da će mijenjati ime i zvati se kao tvrtka koja ju je kupila. Međutim, kupili su i srpsku tvrtku BC Group, ali tamo nisu mijenjali ime.

Prije 10 dana u Mikronisa kupim 990Pro od 4TB za 350€..redovna cijena.
(btw do sada, od svih trgovaca, Mikronis mi ima najbržu dostavu. Do 16 sati od online košarice do poziva dostavljača..zatim ADM)
Gledam danas kod ovih, kao velika akcija zbog rebrandiranja.. isti ssd 480€
Edit:
dodatno popratio 20 akcijskih proizvoda kod njih..i ADM sa redovnim cijenama.. kod ADMa od 10-15% još jeftinije. Sramotno.
Zašto svi taj samsung uzimaj, ima lexar nm790 4TB, 268 eura protis. (Sequential read up to 7400MB/s, sequential write up to 6500MB/s)

kaxi pametan jbt, tog se nitko nije sjetio...ti si sigurno gimnazija, drugi razred smjer djevac?

Zato jer sam rekao očitu stvar dok su svi ostali fulali poantu pod izlikom sarkazma ili?

Nije hejt i ništa osobno, nona mi je Slovenka i oni su mi kao narod ok. Samo navodim činjenice - sačuvaj me bože Srpskog junaštva, Hrvatske pameti i Slovenskog humora. (Hehehe, mogu si to dozvoliti jer su mi preci iz sva tri naroda!) i jedino što mogu reći je da su to činjenice.
Samo da promjene dostavljača i maknu Inter Europu.... jer su pre pre spori...