nikonja ned 28.6.2020 16:07

neznam kome je ovo dobar film, čak i ako ignoriramo kineski, efekti su toliko jeftini, radnja toliko glupava, glumci kao da su ih sa ceste pokupili i dali im čitat tekst. Iako stvarno volim scifi, ovo nisam moga probavit.

geronimo4661 pon 29.6.2020 23:51

"Od tematike do specijalnih efekata, The Wandering Earth uspijeva kao blockbuster u gotovo svakom smislu, što ga čini zanimljivim i zabavnim za pogledati"

 

Hrvoje nemoj lagati ovaj napaćeni narod. Wandering Earth je teško  smeće bez ikakvog smisla, nažalost sam ga pogledao. Independence day 2 I slični loši filmovi su za ovo govno Odiseja. 

 

Handle uto 30.6.2020 10:48

Dobra :D A gle, kad netko ne uspije popratiti lica likova i kontinuitet događaja nerijetko je uzrok podijeljena pažnja. I točno je da TWE tu ne prašta, a nije ni kompleksan. Treba pustiti bureke, mobitele i dr. dok se gleda film.

 

Edit: Primjer, prije godinu dana sam mislio da je film uzeo na zub Japan s onom scenom gdje se lik ubije misleći da je sve gotovo, a u prošlom gledanju sam skužio da je prva osoba koja im je došla nakon poziva u pomoć bila Japanac.

Chronosus uto 30.6.2020 14:42
ludizao kaže...

 

Svaka čast! Jedva pogledao prvu trećinu. Dalje napreskokce, uz bol u želucu. Prestrašno. Inače ne koristim tu riječ i mrzim ju, ali ovdje je prigodna.

 

 

Imali smo movie night s ekipom nadajući se da ćemo bar biti zabavljeni. Na kraju smo bili samo izmoreni. Nemam uopće problema s premisom, već samom izvedbom.

 

Ako se nekome gledaju recentni kineski filmovi nek rađe pogleda Shadow. Zabavno, prekrasno snimljeno i iznimno maštovito. Preporučio bih i An Elephant Sitting Still ali nemam iluzije da će puno ljudi imati volje uopće krenuti gledati četverostanu kinesku dramu koliko god je nahvalio.