NetkoNegdje pet 22.9.2023 11:51

To radim već dugi niz godina jer je to jedini način kako odvojiti pojedine grupe ljudi. Štoviše, privatni profil sam napustio jer to bilo toliko gubljenje vremena na gluposti i tuđu samopromociju, da je to prešlo u patologiju.

Envy pet 22.9.2023 15:45

Ja od kako sam se oženio 10 poruka sam na Bug Forumu sam napisao a u FB- promjenio samo Cover sliku prije otprilike godinu dana i ne znam ni da li sam više ikada ulogovao se u FB.

Da sam znao kako je lijepo u braku oženio bih se prije 15 godina.

fer-de-lance pet 22.9.2023 16:23
Envy kaže...
Da sam znao kako je lijepo u braku oženio bih se prije 15 godina.

Ima kod nas u Hrvatskoj jedna mudra izreka na tu temu: danas ste si medeni, a sutra ste si jebeni (tu se misli na j*bo ti bog mater itd.)  

ihush pet 22.9.2023 16:28

.. nešto što ljudi ne razumiju .. nije isto biti anoniman, ne dati neki osobni podatak, privatnost i dati lažan podatak.. tj to je oduvjek kažnjivo-zabranjeno no nitko posebno ne kontrolira-provodi..

Dodatni profili mogu se otvoriti i na druga imena, ali se njima ne smije pokušati lažno predstavljati, primjerice pretvarati da ste neka druga (postojeća) osoba ili lažno mijenjati svoju dob, lokaciju i ostale podatke. 

.. tj to nije promjena, to je staro, samo sad možda novi pokušaj..

Hazzard From da Hood sub 23.9.2023 09:43
ihush kaže...

.. nešto što ljudi ne razumiju .. nije isto biti anoniman, ne dati neki osobni podatak, privatnost i dati lažan podatak.. tj to je oduvjek kažnjivo-zabranjeno no nitko posebno ne kontrolira-provodi..

Dodatni profili mogu se otvoriti i na druga imena, ali se njima ne smije pokušati lažno predstavljati, primjerice pretvarati da ste neka druga (postojeća) osoba ili lažno mijenjati svoju dob, lokaciju i ostale podatke. 

.. tj to nije promjena, to je staro, samo sad možda novi pokušaj..

Ljudima to daje lazni(prividni osjecaj) anonimnosti, a neshvacaju da average joe ne moze bit anoniman na internetu i da LE/user(heker) moze bez problema bektrejsat VPN posto ga 90% ljudi(do sad sto sam vidio) pogresno koristi, iz tog razloga se krsi zakon o online identitetu koji se isto tako u RH ni ne provodi(osim u ekstremnim slucajevima?)..

Ljudi trebaju shvatit da je malo tko ostao nevidljiv na netu, i tko i je, duzi niz godina ostao, kad tad ce "past" kao i svi do sad(govorim o gray area,skeci .onion stranicam itd.), a di nece neki casual VPN enjoyer...