gpd pet 10.5.2024 09:45

"Moramo ponovno uspostaviti kontrolu nad našim osobnim podacima. Da bismo to postigli, potrebno nam je istinsko informacijsko samoodređenje koje bi se moralo primijeniti i na digitalne blizance našeg tijela i osobnosti, jer se oni mogu koristiti za hakiranje našeg zdravlja i našeg načina razmišljanja", zaključuju autori.

 

Zapamtite ovu rečenicu, i sljedeći put kad budete vidjeli neke ljude,  (odite malo van grada) , recite im.

Pa će ti reći : "što ti pričaš sinko, jeli tebi dobro?"

 

 

 

Izzy pet 10.5.2024 14:27

Jebi ga. Hahaha! Sada se polako, "odjednom" otkriva i spoznaje mogućnost manipulacije čovjekom, tijelom i mislima. Tj. zadiranje u čovjeka. Oduvijek je to zanimalo poglavito vojsku, ali i općenito je ta tema bila nešto "egzotično" i zanimljivo svima.

 

Da opet ponovim - haha, jebi ga. Još će se ispostaviti da je, možda, stvarno nešto podvaljeno u nekom postotku cjepiva. Samo sada se čudom čudimo svi i kao osvještava se ljude o rizicima implementacije nanotehnologije u kontekstu medicine i zdravlja.

 

A ako i nije, nema brige - već će se naći nešto i način da se ljudi daju nagovoriti na svašta. Bilo kroz strah ili komoditet. Kako točno i zašto, ne znam.

 

Uglavnom, po svemu sudeći, predstoje nam vrlo teška, ali i vrlo zanimljiva vremena. Ako ništa, nastojati će se i dalje "digitalizirati" svijet oko nas, barem u svrhu lakšeg oglašavanja, reklamiranja tj. prodaje. Dakle, opet se vraćamo na novac i zaradu.