encoding čet 10.11.2022 12:01

Prvi čovjek kompanije, Sam Bankman-Fried, izjavio je da im hitno treba 8 milijardi dolara kako bi se izvukli iz problema i izbjegli bankrot.

E kad smo kod toga, meni HITNO treba... samo jedan milijunčić da si kupim stan... ovaj... nek bude dva, od samo jednog ništa ovih dana

Ivan(4) čet 10.11.2022 12:07
encoding kaže...

Prvi čovjek kompanije, Sam Bankman-Fried, izjavio je da im hitno treba 8 milijardi dolara kako bi se izvukli iz problema i izbjegli bankrot.

E kad smo kod toga, meni HITNO treba... samo jedan milijunčić da si kupim stan... ovaj... nek bude dva, od samo jednog ništa ovih dana

Jbg, da se svi korisnici bilo koje banke sjate na bankomate i šaltere da podignu sav svoj novac, isto bi se desilo.

EDIT: Mada, ovo je menjačnica koja bi trebalo da zarađuje na svakoj transakciji. Ne bi trebalo da imaju problema sa likvidnošću, zar ne?!

Gadgeti čet 10.11.2022 12:47
dery kaže...

Ne još, freefall je sad. Pukao je balon.

Pretpostavljam ti si jedan od onih sto razbija glavu sto nije "uletio" kad je trebalo :D samo nek pada iducih 5 godina da se podeblja racun a onda ce to nazad, ne brinem ja za crypto :D

nikonja čet 10.11.2022 14:47

Zanimljivo je da sve te vijesti kako će rasti ili padati bilo koja kripto valuta plasiraju svi oni koji na kraju od toga najviše zarade.... kao da pokušavaju utjecat na tržište radi svoje koristi....hmmm!

deckard čet 10.11.2022 16:07

Ko je jučer kupovao danas ima već fini profit a s obzirom na stanje stvari s inflacijom do kraja tjedna bi mogao imati i osjetno više. Kupuje se kad je krv na ulicama, jučer je bio taj dan koji su mnogi dugo čekali.

Ante čet 10.11.2022 16:24

Joj, bas netko normalan ima vremena proucavati trziste kripta. Sjedi u toitoi na bausteli i radi matematicke analize na vratima.

Prije bi investirao u novu tvornicu WC papira nego u kripto, barem si mogu rit obrisati nakon toga.

segregator čet 10.11.2022 18:01
BlueMax kaže...
DaNiTo kaže...

mislio sam da ima vise kriptasa na ovom tehno forumu :D kad ono suprotno...kako to

To danas uglavnom tehnički nepismenim babama uvaljuju.

Ma kakvi, nego su na forumu ostale samo još tehnički nepismene babe, ostali otišli na crypto forume