Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo
Vezano uz: Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo

Ocekivano, ljudi se boje krize i gledaju kako izvuci cash iz riskantnih ulaganja

Prvi čovjek kompanije, Sam Bankman-Fried, izjavio je da im hitno treba 8 milijardi dolara kako bi se izvukli iz problema i izbjegli bankrot.
E kad smo kod toga, meni HITNO treba... samo jedan milijunčić da si kupim stan... ovaj... nek bude dva, od samo jednog ništa ovih dana
Jbg, da se svi korisnici bilo koje banke sjate na bankomate i šaltere da podignu sav svoj novac, isto bi se desilo.
EDIT: Mada, ovo je menjačnica koja bi trebalo da zarađuje na svakoj transakciji. Ne bi trebalo da imaju problema sa likvidnošću, zar ne?!

Ceka se jos da padne pa opet da ide bull mozda sljedeci prebaci 100k tako to ide sa btc

Time to buy.

Ne još, freefall je sad. Pukao je balon.

Pretpostavljam ti si jedan od onih sto razbija glavu sto nije "uletio" kad je trebalo :D samo nek pada iducih 5 godina da se podeblja racun a onda ce to nazad, ne brinem ja za crypto :D

Time to buy.
Go ahead!

Uh, dobro da sam prodao onih par stotinjak BC-ova na vrijeme... Problem je što ne mogu naći HDD na kojem imam još toliko...

Pretpostavka je majka svih zajeba.

Hah koliko vidim 'opet opelješilo' ulagače u fondove.

Znanje!! To je vrijednost!
Strane devize, nekretnine, zlato to u prave stvari.
Data su nafta 21. stoljeća.

Ovi što prate godinama taj btc, svaki bull je se dogodio kad su neparne godine čim parna godina je odamh cijene idu dole.

Nije valjda da su otkrili muljažu? Ja sam mislio sa je kripto spas sa neba od zlih papirnatih novčanica i povampirenih banaka.

Tako treba pribilježiti i Prpićeve bisere oko E-vozila.
A BTC se sunovratio, mada ne bih rekao da je pukao balon...još.

Zanimljivo je da sve te vijesti kako će rasti ili padati bilo koja kripto valuta plasiraju svi oni koji na kraju od toga najviše zarade.... kao da pokušavaju utjecat na tržište radi svoje koristi....hmmm!

Sad je pravo vrijeme za kupovinu

Reko neki idem uplatiti 100kn na neki kripto koji je suludo rastao a kad ono eto me na 45kn

nek se ni ne oporavi, neka sad sav zrak udje u etherov balon, koji je nadam se izgradjen od malo jaceg materijala.

Kad dođe na 100 dolara možda kupim kojega.

Ko je jučer kupovao danas ima već fini profit a s obzirom na stanje stvari s inflacijom do kraja tjedna bi mogao imati i osjetno više. Kupuje se kad je krv na ulicama, jučer je bio taj dan koji su mnogi dugo čekali.

Ništa nije puklo, sve su to manipulacije onih koji svojim novcima pokreću grafove, kripto je igračka Wall Streeta, treba znati plivati u toj kaljuži.

Joj, bas netko normalan ima vremena proucavati trziste kripta. Sjedi u toitoi na bausteli i radi matematicke analize na vratima.
Prije bi investirao u novu tvornicu WC papira nego u kripto, barem si mogu rit obrisati nakon toga.

Davno sam ja kupio... sada moram čekati koju godinu da dođem na nulu.

mislio sam da ima vise kriptasa na ovom tehno forumu :D kad ono suprotno...kako to

mislio sam da ima vise kriptasa na ovom tehno forumu :D kad ono suprotno...kako to
To danas uglavnom tehnički nepismenim babama uvaljuju.

To danas uglavnom tehnički nepismenim babama uvaljuju.
Ma kakvi, nego su na forumu ostale samo još tehnički nepismene babe, ostali otišli na crypto forume

nemaju vremena pisat, kupuju gdje stignu
Prvi čovjek kompanije, Sam Bankman-Fried, izjavio je da im hitno treba 8 milijardi dolara kako bi se izvukli iz problema i izbjegli bankrot.
E kad smo kod toga, meni HITNO treba... samo jedan milijunčić da si kupim stan... ovaj... nek bude dva, od samo jednog ništa ovih dana