Bukva sri 28.7.2021 19:49

Nagađam, ali vjerojatno se radi o School of Cat jer specifičnost te škole je što su pripadnici učili i kako koristiti samostrijel, dok ostale škole su se fokusirale isključivo na mačeve.

 

Već je prošlo neko vrijeme od kada sam pročitao knjige, ali poprilično sam siguran da Ciri nije nikada bila dio School of Cat. Ovaj dio sa "čistokrvnim" ljudima mi se čini da se pomješao sa Harry Potterom, to pravilo nikada nije bilo pristutno u Witcheru. Withceri su primali maltene tko god je htio se pridružiti. Čak štoviše, zbog čuvenog Law of suprise su u Witcher školama završavali svi i svašta, između ostalog i Ciri je tako završila među Witcherima (i Lambert od poznatijih).

fromcelltohell sri 28.7.2021 20:09

Tako je, a lako je i provjeriti na Googleu koja je škola i otkud joj medaljon.

A, kako sam lijen pisati tako prilažem 2 screenshota iz kojih je vidljivo od kud joj Cat medaljon i koju je ustvari Witcher školu pohađala Ciri ;)

PzKpfw sri 28.7.2021 21:31

 

A, gledajte...igre su odavno dio popularne kulture, te nije čudo da se ljudi identificiraju sa tim. Filmovi, muzika, knjige, itd...Sve je to dio popularne i masovne kulture. 

 

Njezin sportski uspjeh je stvar vježbanja i rada. Mnogi se sportaši pozivaju na monoteističke vjere, a neki na igre. Sve je to okay, dok ne postane fanatizam. Mislim, generalno na vjere u nešto.

 

Vi učinite što je u vašoj moći, pa onda i Providnost pomaže, talismani, i tome slično.

Čitatelj čet 29.7.2021 10:42

OFT: Ne radi mBug na Firefoxu

ONT: Sjedis u bircu, ispijas pivu, neki mamlazi pocnu pravit guzvu, krene potezanje nozeva, i odjednom neka poznata melodijaa "Lelelej leleleleej lelelelelelelelee"...

Ja: "Fuck"

/Padaju strijele i pogadjaju u drvene krigle/

 

 

BUG is Buggy