Klanovski kutak

The Finals - Balkanski Klan

InsaneAsanbe pet 8.12.2023 16:10

 Pozdrav ekipa! KD Legija traži aktivne igrače za The Finals igru! Cilj nam je stvoriti jedan od jačih balkanskih klanova vezanih uz ovu igru. Klan u kojem ćemo svi davati maksimum da zajedno dosegnemo visoki rank! 

 

The Finals je FREE TO PLAY 1st person arena shooter igra i dostupna je na Steamu!

 

Zainteresirani za pridruživanje trebaju imati:

 

18+ ( nije nužno ako se ponašate ozbiljno dok igrate), bez eksplicitnih ispada bijesa na kolege u timu

Discord profil stariji od 3 dana. ( Koristimo naš službeni discord server za međusobnu komunikaciju, 3 dana je limit zbog anti-raida i spama)

Volju za igrom i kompetitivno igranje. 

 

Nakon pridruživanja Discord serveru u Glavni-chat kanal u hub chat kategoriji napišite nam da ste tu zbog The Finals klana. Rolevi i posebni chat i voice kanali bit će napravljeni kroz vikend, pa da Vam onda dodjelimo role s kojim ćete moći u odijeljeni dio servera posvećem specifičnoj igri! 

 

 

 Link Discord Servera:

 

https://discord.com/invite/YvcgJDJfb4

lowzor pon 11.12.2023 23:53

LOL de smiri se igra je vec mrtva, bila je zabavna prva dva dana dok nije bilo kineza, sad kad udes u match i vidis lika sa kineskim imenom onda odma znas da ima minimalno aimbot a vjerovatno i druge stvari i mos ocekivat minimalno 50 killova od njega.

Ako developeri nebanaju cijelu kinu onda je igra gotova za par dana. Svjetski poznate igre poput battlefield 2042 ili call of duty novi su napustene od igraca u roku tjedan dana i umrle totalno jer su bile smece a kamoli ovak free 2 play noname igra poput The Finals di kad vidis kineske znakove u igri odma znas da lik haxa sto je jebeno nevjerovatno LOL, komicno je da je igra bila super 2 dana i onda dosli kinezi i SVAKI od prvog do zadnjeg ima aimbot i dropa 40-50 killova sto je doslovno nemoguce, ja sam dropo 29 max na najduzem mecu sto je mogo trajat a oni dropaju 50 u najkracem, lik gleda naprijed ali sa aimbotom puca iz šupka sebi iza leda xdxdxdxdxdxdxd

 

R.I.P The Finals