Ikariam

Gdje si bio prije nekih mjesec dana? Sad mi se više neda ponovno sve graditi...

temu ikariam sam već otvorio , a u vezi saveza, već sam u savezu Twix i oni su super jre si sve pomažemo
npr. jednoga u savezu je netko napao i totalka ga opljačkao , poslije toga je napadača napao cijeli savez
P.S. koji ste level?

sorry što sam ponovno otvorio temu ikariam... ja sam 11. level... Biste li me primili u savez (bolje pitanje je: mogu li obrisati svoj i ući u vaš savez)
Hvala!

A koji je to server?

jel moze neko da mi objasni kako ja da osnujem svoj samez na ikariamu

e druze jel znas da mi objasnis kako da osnujem svoj savez na ikariamu

Ajde sta se deres :)
Pa koliko ti igras ikariam kad ne znas osnovati savez....
Za osnivanja saveza ili pridruživanja u iste, morate istražiti Strane kulture (pomorstvo), te nakon toga izgraditi Veleposlanstvo u kome ćete pomoću diplomatskih bodova raditi željene akcije.
savezi: igrači mogu osnivati sami svoje saveze, ali i pridruživati se drugima (što je bolje). Za sve akcije potrebni su diplomatcski bodovi: za pridruživanje - minimalno 1 bod, za osnivanje saveza - minimalno 3 boda. Unutar saveza postoje 4 položaja: Upravitelj ( Prima malu količinu bonus resursa svaki dan, zavisno od broja i snage individualnih članova saveza, može promjeniti ime i tag saveza, može postaviti važne pozicije: diplomata, generala i ministra unutrašnjih poslova, može raspustiti savez, te može postaviti novog upravitelja, pod uvijetom da ima dovoljno diplomatskih bodova kako bi se moglo preuzeti vodstvo saveza), Ministar unutrašnjih poslova (odgovoran za prijem novih članova i otpuštanju starih članova iz saveza, može vidjeti resurse svih članova saveza, može odrediti i dodijeliti rankove unutar saveza, te može urediti unutarnju stranicu saveza, koju vide samo članovi saveza), General (može vidjeti sve trupe i ratne brodove članova, može vidjeti sve napade od ili na člana saveza, te može pozvati nazad napade članova saveza) i Diplomat (može urediti javnu stranicu saveza, koju vide svi igrači koji nisu u savezu, može rukovoditi saveznim sporazumima, može vidjeti partnere saveza svih saveznih članova, te prima poruke poslane savezu).

nisam bas najbolje razumeo jel mozes malo bolje da mi objasnis

ajde onda u qrac...ako nisi shvatio onda si idiot.

e bas ti hvala na komplimentu!!!!!!!!!!!!

Igra li tko?
Nakon dugo vremena sam se ponovno vratio, štoviše dopustili su mi reaktivaciju starog acc-a, vjerojatno iz razloga što je bio na svijetu koji je ugašen.

Igra li tko?
ne

ovo jos postoji?

ne :D

a gladiatus?
Evo igram igru Ikariam i tražim članove za savez kojega sam danas pokrenuo... tag je nema, a zove se wariors...koji se pridruže će moći dobivati resursa od drugih članova, a međusobno nećemo ratovati pa dođite...
Hvala!