Mobileshop.eu iskustva

Trgovina je legit, međutim problem sa takvom (i njoj sličnima) je kad se proizvod pokvari. Natezanje oko garancije zna biti muka živa. Imaš hrpu loših iskustava s njima, naravno oni svaki puta imaju opravdanje koji više sliče na unaprijed generirane odgovore.
Ja osobno ne bih kupio kod njih, osim ako uređaj ima međunarodno jamstvo, kao recimo Xiaomi 15 Ultra.

Trgovina je legit, međutim problem sa takvom (i njoj sličnima) je kad se proizvod pokvari. Natezanje oko garancije zna biti muka živa. Imaš hrpu loših iskustava s njima, naravno oni svaki puta imaju opravdanje koji više sliče na unaprijed generirane odgovore.
Ja osobno ne bih kupio kod njih, osim ako uređaj ima međunarodno jamstvo, kao recimo Xiaomi 15 Ultra.
A vidiš, nekad davno kad sam od Mobileshopa kupio LG G2 koji se pokvario (digitizer se počeo odlijepljivati s prednje strane), Agramservis ga je uredno primio pod garanciju i popravio.
Ne znam što i je li se promijenilo u međuvremenu.

https://forum.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-mobitelima/mobileshopeu/196226.aspx?page=1
Dovoljno je procitat drugu stranicu, kao da kupujete mobitel bez garancije...

A vidiš, nekad davno kad sam od Mobileshopa kupio LG G2 koji se pokvario (digitizer se počeo odlijepljivati s prednje strane), Agramservis ga je uredno primio pod garanciju i popravio.
Ne znam što i je li se promijenilo u međuvremenu.
Nekad su poslovali tako. Sada moraš slati prvo njima, osim u slučaju neđunarodnog jamstva.
Jel netko kupovao na ovom web shopu? Piše u info: Mobileshop.eu danas je platforma za e-trgovinu koja prodavačima trećih strana omogućuje prodaju svojih proizvoda kupcima koji koriste platformu.
Znači nemaju fizičku poslovnicu? Najjeftinij us na nabava za OnePlus 13R koji gledam ubosti pa me zanima jel to legitimno.