Alfredo nr.2 uto 6.8.2024 23:06

Ekipo, otvorio sam račun na mailboxde.com. Na amazonu sam naručio jedan paket, ovako sam upisao adresu na amazonu:

Ime prezime
Mailboxde.com GmbH, ID
Äussere Weberstr. 57
Zittau, 02763
Germany
Phone number: ‪+3859
Također kako treba podesiti mailboxde.com račun?
Mislim staviti automatic dispatch GLS - Insurance up to 1000 EUR 9,35 EUR 14,14 EUR
Hoće li to biti to što se poštarine tiče?

R4zOR229 uto 6.8.2024 23:13

Ja prvi red imam drugacije malo

• Mailboxde.com GmbH
    äußere Weberstr 57
    Ime Prezime Id idbroj

ne vidim smisao automatic dispatcha, prvo to ce ti radit samo ako nemoras radit konsolidaciju paketa, a i onda nnz kak funkcionira jel moras ostalo platit. Dobis mail cim stigne i platis, al ak ti se trose pare bezveze sam daj.

Alfredo nr.2 uto 6.8.2024 23:25
R4zOR229 kaže...

• Mailboxde.com GmbH
    äußere Weberstr 57
    Ime Prezime Id idbroj

ne vidim smisao automatic dispatcha, prvo to ce ti radit samo ako nemoras radit konsolidaciju paketa, a i onda nnz kak funkcionira jel moras ostalo platit. Dobis mail cim stigne i platis, al ak ti se trose pare bezveze sam daj.

Ok, hvala. Znači ne moram ništa radit, oni dobe paket jave cijenu poštarine, platim i to je to?

Koliko u prosjeku traje dostava paketa? Oni reklamiraju od 2-6 dana.

R4zOR229 sri 7.8.2024 01:17
Alfredo nr.2 kaže...
R4zOR229 kaže...

• Mailboxde.com GmbH
    äußere Weberstr 57
    Ime Prezime Id idbroj

Ok, hvala. Znači ne moram ništa radit, oni dobe paket jave cijenu poštarine, platim i to je to?

Kad oni dobe paket(e) dobis mail da je doslo odes na stranicu spojis pakete koje oces(ako oces), zaracunaju ti sve kaj trebas platit(kutije, uslugu, spajanje), i izaberes opciju slanja. Napunis si ti tamo balance sa parama(paypal najbolje jel bude odma), platis i oni to to posalju. Ak to napravis do 2h mislim da ti salju isti dan paket ak kasnije onda drugi dan. Obicno dostava ide ovak nekak prvi dan madarska, drugi dan HR skladiste VG, treci dan ujutro dostava. Bar meni u okolici zg, makar sad zadnji put je bilo dan vise nzn jel to sad novo normalno il zbog neceg drugog.

Alfredo nr.2 sri 7.8.2024 19:44
R4zOR229 kaže...
Alfredo nr.2 kaže...
R4zOR229 kaže...

• Mailboxde.com GmbH
    äußere Weberstr 57
    Ime Prezime Id idbroj

Kad oni dobe paket(e) dobis mail da je doslo odes na stranicu spojis pakete koje oces(ako oces), zaracunaju ti sve kaj trebas platit(kutije, uslugu, spajanje), i izaberes opciju slanja. Napunis si ti tamo balance sa parama(paypal najbolje jel bude odma), platis i oni to to posalju. Ak to napravis do 2h mislim da ti salju isti dan paket ak kasnije onda drugi dan. Obicno dostava ide ovak nekak prvi dan madarska, drugi dan HR skladiste VG, treci dan ujutro dostava. Bar meni u okolici zg, makar sad zadnji put je bilo dan vise nzn jel to sad novo normalno il zbog neceg drugog.

Supwer, hvala na objašnjenju.