Laptopi.hr

uf ... 2 laptopa sam kod njih kupio ... i još uplatio produljenje garancije
srećom sve radi OK za sada

Neće meni nitko govoriti kako ću ja prevariti tisuće ljudi i državu i onda opet otvoriti webshop pod drugim imenom i nastaviti tradiciju...
Stvarno mi nije jasno zašto država dozvoljava to, umjesto da ih strpa u zatvor i amen
Nadam se ljudi će skužii da su to oni i zaobiči

Neće meni nitko govoriti kako ću ja prevariti tisuće ljudi i državu i onda opet otvoriti webshop pod drugim imenom i nastaviti tradiciju...
Stvarno mi nije jasno zašto država dozvoljava to, umjesto da ih strpa u zatvor i amen
Čemu zatvor? Od toga nema koristi a nema za takve ni mjesta. Lijepo im izreći finu kaznicu da se ukenjaju samo kad vide a onda minimalno 5 godina nemogućnost otvaranja obrta ili d.o.o. pa da vidimo kak se tanko kenja.
Nema reganja vozila ako nisi riješio sve dugove. Lagano bus, bajk, cipelcug na posal kod drugog gazde.
Kolko ih samo u kraju ima oko mene. Jedan valjda već 10-ak firmi otvorio. Upropastio ženu i decu jer je na njih prebacivao sve dok nije više išlo, pa našao drugu žensku.
I tak stalno lik nekakve kratkotrajne biznise otvara dok ga ponovo ne podsjeku pa žonglira između zatvora (ne plaća alimentaciju) i društveno korisnog rada. Viđam ga svako malo kak smeće skuplja u centru grada.
Trenutno opet otvorio neki biznis s gablecima, a zadnji biznis (pečenjara) ga je murija pokupila jer su u konzumu i plodinama (jedno nasuprot drugog) mesari dobili otkaze pošto je falilo hrpu mesa. Lik kupovao mješano pa prije kase odljepio naljepnicu. Trajalo neko vrijeme dok ga nisu skužili.
Taj dio meni nije jasan, da tolko puta država dopušta otvaranje firme/obrta znajuć da će biti isto. Na divljem zapadu jedna zatvorska mrlja te doživotno ošteti za bilo kakvo zaposlenje. Ne kažem da tak treba biti i tu ali postrožit kontrolu tog tipa bi bilo poželjno.

Super što mu radiš reklamu pa si linkao taj šrot sajt koji inače nitko ne bi ni pronašao, a s obzirom kako sajt izgleda stvarno ne vidim tko bi tamo išta kupio.
Inače, taj novi sajt se vodi pod drugom firmom koja nema veze s onom ranije, tako da barem zasad nije ništa prekršio.
A zašto su zakoni takvi da isti direktor može voditi 150 firmi i u svima ostati dužan, to su opet neke druge rasprave.

To je mila majka. Isto rade s gradj. firmama i restoranima. E tu se fina para okrene.
opako!
klinka mi je htjela tablet za crtanje Huion, naručio preko njih i sva sreća, stigao je, malo čekao (kolega s posla ih zna, pa sam i prek njega ih cimal) ali je stigao na vrijeme i cca 60 € jeftinije nego na Amazonu...
samo se nadam da neće krepati prije isteka tvorničkog jamstva....