Gdje kupit CMOS bateriju sa 2pin konektorom?

Ja to riješavam tako da uzmem običnu 2032 i zalemim žice na nju, te originalne, i ubacim u termoskupljajuću izolaciju i to je to.

Pozdrav
Izgleda da mi je crkla CMOS baterija na maticnoj i trebam ju zamjenit ali nije u klasicnom utoru nego je spojena na 2pin konektor...
Da li netko zna gdje se to moze kupit u Hrv? Gledam na nabava.net i jedini ducan koji to kao ima je Conrad al oni to shipaju iz Njemacke i ne ceka mi se po 1-2 tjedana da to dodje.
Cudi me da nema ni na stranici od Chipoteke. Doslovce ne mogu nigdje pronac online da bilokoji ducan to ima.
Skini to zuto i vjerovatno ima vec nosac za bateriju. 2032 ubacis malo izolir trake i to je to.....

Slika je s neta a mogo bi provjerit na maticnoj, samo kaj su specijalci zakopali bateriju ispod maski i svega, moram pola maticne rastavit.

Ako ne nađeš javi se na PM, mogu ti na obićnu punktirati limiće.

Elmatis Zagreb, ima baterija 2032 s izvodima. https://elmatis.hr/Products.aspx?categoryId=180
Pozdrav
Izgleda da mi je crkla CMOS baterija na maticnoj i trebam ju zamjenit ali nije u klasicnom utoru nego je spojena na 2pin konektor...
Da li netko zna gdje se to moze kupit u Hrv? Gledam na nabava.net i jedini ducan koji to kao ima je Conrad al oni to shipaju iz Njemacke i ne ceka mi se po 1-2 tjedana da to dodje.
Cudi me da nema ni na stranici od Chipoteke. Doslovce ne mogu nigdje pronac online da bilokoji ducan to ima.