Gamershop.hr iskustva

Od njih sam naručio nintendo switch za 1330 kn prije tipa dvije godine.
Dugo sam čekao na dostavu... tipa 7 - 10 dana doduše bio je black friday.
Nisam reklamirao pa ne znam proces povrata i slično

Baš gledam cijene procesora, konkretno 13700K i 13900K i vidim da im je cijena u tom shopu svega par eura skuplja od najjeftinijeg njemačkog shopa na geizhals.de. Ima li tko kakvih iskustava s kupnjom kod njih? Nemaju fizičku trgovinu, isključivo slanje poštom.
Dosta nas tu s foruma je od njih uzelo Xbox Series S/X jer su bili najjeftiniji u RH. Jedino što se plaća u kešu pouzećem što možda nekome nije zgodno. Barem je tako bilo. Nemam iskustva sa reklamacijom, ali što se tiče same kupnje nema problema.

Takoder kupio konzolu, brzo i uredno doslo. Nakon toga sam kupovao hyperx slusalice i tipkovnice kada su ih snizili do 60%, takoder sve uredno i brzo. Salju iz Madarske proizvode.

Kupio sam XBOX series X gamepad sa wireless adapterom za PC kod njih prije godinu dana i dostava i sve prošlo brzo i bez greške. Inače imaju odlične cijene periferije i dodataka za konzole, kao i dobre cijene igara i konzola, uvijek najniže na nabavi.
Vidim počeli su i PC komponente prodavati po super cijenama

U par navrata kupovao kod njih, sve uredno!

Kao i kolege iznad, dvije konzole, nula problema.

Prednarudžbe stižu na dan izlaska, super cijene za igre, česti popusti. Nikad nisam imao problema s njima.

Kupio Series S kod njih, battery pack za XOne kontroler, preorderao Horizon Forbidden West koji je došao točno na release day ujutro... Sve 5.
Baš gledam cijene procesora, konkretno 13700K i 13900K i vidim da im je cijena u tom shopu svega par eura skuplja od najjeftinijeg njemačkog shopa na geizhals.de. Ima li tko kakvih iskustava s kupnjom kod njih? Nemaju fizičku trgovinu, isključivo slanje poštom.