IT trgovine

Extreme Digital - iskustva

Softwer sub 19.3.2022 23:14
mesomeone kaže...
Jeli moguće da davaju tri godine garancije na iPhone 13? Tako im piše na stranici, a znam da Apple inače daje garanciju godinu dana.

Najbolje pitati, poslati upit putem kontakt formulara ili mail-a. Npr. MediaMarkt zna isto tako objaviti reklamu, ljudi dođu kupiti pa onda kažu da je to produženo jamstvo uz nadoplatu. Pitati ne košta ništa.

mzopg ned 20.3.2022 00:07
mesomeone kaže...
Jeli moguće da davaju tri godine garancije na iPhone 13? Tako im piše na stranici, a znam da Apple inače daje garanciju godinu dana.

To daje trgovac, nitko mu ne brani staviti i 10 godina, ali extreme digital je inače poznat po "odličnoj" podršci i velikim problemima kad dođe do reklamacije, tako da se ne bi previše pouzdao u te 3 godine, a pretpostavljam da je nije moguće ostvariti kod nas u ovlaštenom Apple servisu već se mob treba poslati Mađarima.

Carlos2010 uto 7.6.2022 15:27
mzopg kaže...
mesomeone kaže...

To daje trgovac, nitko mu ne brani staviti i 10 godina, ali extreme digital je inače poznat po "odličnoj" podršci i velikim problemima kad dođe do reklamacije, tako da se ne bi previše pouzdao u te 3 godine, a pretpostavljam da je nije moguće ostvariti kod nas u ovlaštenom Apple servisu već se mob treba poslati Mađarima.

... upravo tako... godinu dana traje klasična appleova garancija, a oni valjda po mađarskom zakonu moraju dati 3 godine jamstva na mobilne uređaje pa onda oni kao shop daju još dvije godine dodatnog jamstva... problem je što se mobitel mora slati u Mađarsku na servis, a to traje iako je besplatno...

CROIMANI čet 30.6.2022 23:53

Puno se govori ovdje o ovoj temi,ali ponajmanje o onome o cemu tema govori ,o iskustvu s tom trgovinom za koju su recenzije veoma lose i uglavnom roba se ceka i do dva tjedna,neljubazno osoblje,problemi kod reklamacija . Zaobilaziti ovu trgovinu u širokom luku. Ova recenzija je napisana nakon dugogodisnjeg iskustva s kupnjom preko te trgovine,uglavnom neugodno iskustvo.

zzz ned 4.12.2022 15:59
WackyZG kaže...
Evo kupon ako nekome treba 5%,rođendanski,ja ga neću iskoristiti:

1d8ac7

Uglavnom kuponi odavno ne vrijede,nisam moga ni svoje upotrjebiti,a ni one koje su mi darovali sa buga.

Napisao sam prigovor edigitalu,ali nikad mi nisu odgovorili.

nihu pon 13.2.2023 11:08

Kao sto je CROIMANI lijepo napisao, zaobilazite ih u sirokom luku i ustedite si puno vise muke i patnje nego sto je taj iznos koji pokusavate ustediti. Moja greska sto sam glupavo mislio da mene taj problem nece zadesiti i stoga sam sad u dugom procesu povrata novca. Prvi put u zivotu da se konsultiram sa sluzbom za zastitu potrosaca oko cijele situacije. Ucinite si uslugu i zaboravite da postoje.

zzz pon 13.2.2023 11:30
nihu kaže...
Kao sto je CROIMANI lijepo napisao, zaobilazite ih u sirokom luku i ustedite si puno vise muke i patnje nego sto je taj iznos koji pokusavate ustediti. Moja greska sto sam glupavo mislio da mene taj problem nece zadesiti i stoga sam sad u dugom procesu povrata novca. Prvi put u zivotu da se konsultiram sa sluzbom za zastitu potrosaca oko cijele situacije. Ucinite si uslugu i zaboravite da postoje.

Može malo opširnije,šta ti se desilo.

MilkyWay pon 17.7.2023 13:22

Ne samo da obiješ račun na mađarskom (pa si ti misli kajsnije što si to kupio), nego neki proizvođači u R ne priznaju reklamaciju u garantnom roku ako je roba kupljena kod njih (u Mađarskoj) u prinicipu bi trebao, rekamirati, vratiti (na svoj trošak), itd. Ne isplati se. I nije baš neka razlika u cijenama..

GoranF uto 19.9.2023 13:30

Tri monitora LG34" smo naručili i platili odmah karticom 29.08.2023. danas je 19.09.2023. Još uvijek nam nisu odgovorili kada će nam biti isporučeni a o povratu novca ne žele ni razgovarati. Ne preporučujemo tu trgovinu za poslovanje.

zzz uto 19.9.2023 13:36
GoranF kaže...
Tri monitora LG34" smo naručili i platili odmah karticom 29.08.2023. danas je 19.09.2023. Još uvijek nam nisu odgovorili kada će nam biti isporučeni a o povratu novca ne žele ni razgovarati. Ne preporučujemo tu trgovinu za poslovanje.

To ti je velika greška,što si platio odmah,umjesto pozečem.

Mislim da imaš pravo tražiti raskid ugovora,i povrat novca.Ili odi na banku, i reci da su te prevaril,možda banka to može srediri brže.

edit

Mene su isto zavlačili,jako povoljnom cijenom,onda mi za 10 dana jave,da tu robu i nemaju.Tako da nikako ne plačati unaprijed.

zzz uto 19.9.2023 13:43
GoranF kaže...

U pravu si, uvijek naručujem po pouzeću baš zbog takvih situacija.

Sada nam je to potrebno za projekt pa mora ići preko računa a evo i rok nam istjeće za 7 dana, ne znam što napraviti.

Ja bih se prvo banki javio