SoynTech čet 12.6.2014 15:35

Iskustvo s Ekupijem kad se sve zbroji i oduzme je dobro {#} 3-4 puta sam narucio djelove za racunalo i sve je stiglo 100% ispravno i brzo. Ali imam i jedno loše koje mi se je danas dogodilo, nakon što sam cistio racunalo od prasine da ga pripremim za ove vrucine primjetio sam da je ventilator od napajanje zaglavio u  pa sam ga lagano pritisnuo prema gore(unutra) da se odglavi. Nakon ciscenja sam upalio racunalo i docekala me grozna buka ventilatora koji grebe po metalu. I nazalost to je bio ventilator od prakticki novog napajanja koji je grebao po fan grillu. Danas cu kontaktirati Ekupi da mi to poprave ili zamjene sa drugim napajanjem pa vam javim kako sam prosao. To mi je prvo negativno iskustvo s njima, a nadam se i zadnje...

milalady sri 16.7.2014 22:00

 Kod E-kupi,naručila  sam preko prijatelja robu, za koju je pisalo da je  po uplati,slijedeći dan, moguće ju osobno  preuzeti na skladištu  u Rugvici. Platim.  Nazovem slijedeći dan, po šifri  sa   uplatnice, kažu na telefon, da je  uplata vidljiva ,stigla, i da pričekam  mail,s njihovim, računom . Pa da onda,s računom s maila, idem po robu.           Naravno  mail  s  računom, nije došao.   Pišem ja mail, pitam ,gdje  je  račun?  E  tu se ,nakon uplate, na račun E-kupi,  priča  mijenja. Robe  nema. Nema  na  skladištu. Odgovaraju  iz  E-kupi, mailom , da roba  na  skladište  stiže  za  SEDAM  dana.  Pitam  kako to ,da  nema robe, ako je  u ponudi bio datum podizanja robe ,a uplata je  vidljiva,na  isti taj datum? Pa znate, pišu,  i krene neka  njihova, bla-bla, priča.  Sad ću pričekati tih par  dana. Gledajući  po forumima,moglo  bi  biti problema. Nastavak  slijedi.

Ćoby sub 23.7.2016 13:56

Imam priliku uzeti novi procesor s 3g garancije ispod cijene - kupljen u ekupi...pošto dosta ljudi se žali na njihov sustav reklamacija, ne znam bi li mi to bio pametan potez iako bih dosta uštedio.

 

Uzeti ili ne?

Ćoby pon 25.7.2016 18:08
popo kaže...

Da, teško je tu biti pametan.

sretno u odluci

 Hvala, više naginjem tome da ga kupim. Ne znam koliko često procesori završavaju na reklamaciji, imam intelov koji goni već 7 godina bez problema

Texpi uto 26.7.2016 17:34

Čemu opće razmišljaš? 250kn je lijepa ušteda, procesori se ionako rijetko kvare, a i da ga kupiš u dućanu vjerojatno će ići u isti servis (MRServis) kada većina shopova ionako od njih uzima robu (MSAN).

bero213 sri 3.8.2016 18:27

Kupio sam kod njih graficku prije 3 godine još uvijek radi. Matičnu sam kupio prije godinu dana, isto tako, radi. Dostava je dva, tri dana. Račun dobiješ u digitalnom obliku tak da se ne moraš brinut ak ga izgubiš. Samo čuvaj kutiju i u njoj garancijski list. Cijene im baš i nisu nešta osim ak nemaju neku dobru akciju.

AirLive čet 23.3.2017 17:28

Kupio tv u ekupi sa 2+3 dodatne godine jamstva. Trebao sam dobiti potvrdu o aktivaciji u roku od mjesec dana, ali nisam. Sad jeli to od datuma kad sam naručio ili od kad mi je dostavljeno? Jer za narudžbu mi je rok istekao ovaj ponedjeljak, a rok od dostave mi istječe u petak. Zanima me dali da još malo pričekam ili da šaljem mail?

win10pro sri 24.5.2017 15:30

Loše iskustvo sa zamjenom komponente koja nije radila.

 

Pošto mi je blizu robu sam predao u njihovom skladištu. Zvao sam nakon tjedan dana, nema problema biti će zamjenjeno sa novim, stiže za tjedan dana.

 

Nakon tjedan dana zovem, sve je ok kao stiglo u skladište. Dođem tamo i traže me neki papir koji mi nisu ni spomenuli preko telefona, ne mogu bez toga preuzeti novo.

 

I od onda jadno da nemože biti jadnije, podrška preko telefona odjednom ne zna nikakve informacije da li mogu preuzeti novo ili ne, navodna potvrda koja mi treba ne stiže na mail.

 

Imam pravo na povrat novca u 14 dana, ali nakon ovog nikad više ekupi...

SHELBY_09 pon 9.10.2017 17:21

 Kupio Acer laptop i prvim paljenjem uočavam probijanje pozadinskog osvjetljenja u 4 veće točke (žućkasto). Odmai ih kontaktiram , oni sutradan pošalju kurira da skupi. Nakon 3 tjedna (ne znam čemu tako dugo) dolazi novi laptop. Opet probijanje osvjetljenja, ali u samo jednoj točki. 
 Gledam reviewe i skupljih modela, velikoj većini probija. To mi je skroz čudno jer imam malo stariji laptop koji nema 0- ništa vidljivo! 

Ima li smisla opet vraćati laptop ili se navikniti?