Bits and bytes - iskustva

Meni i dalje nije jasno kako netko , pod iskustvo sa trgovinom, ide pisat da je narucio, platio i na kraju to isto i dobio?
Iskustva se pisu kad se desi neki problem i reklamacija, kako se to onda rjesava
NHF a to mi jednostavno nema smisla

Ne vidim šta tebi tu nije jasno.
iskustvo može biti i pozitivno i negativno.
Čovjek je zadovoljan kako je sve prošlo, nisu ga zatezali sa dostavom nekoliko dana, sve je bilo kako su i rekli i podijelio je to sa svima.
Zamisli recimo u teoriji da je ova ili nekakva druga prodavnica savršena i da svi imaju pozitivno iskustvo.
Po tvojoj logici ne bi bio ni jedan post u temi i to bi bio pokazatelj da je ta prodavnica odlična.

Meni i dalje nije jasno kako netko , pod iskustvo sa trgovinom, ide pisat da je narucio, platio i na kraju to isto i dobio?
Iskustva se pisu kad se desi neki problem i reklamacija, kako se to onda rjesava
pogledaj malo teme o drugim trgovinama, pa će ti biti jasno zašto.. naručiš, platiš, pa te zavlače 10 dana, nije im dobavljivo, bla bla.. onda poskupi 30% i odjednom je dobavljivo, ali tebi i dalje ne mogu isporučiti jer je od drugog dobavljača i slične gluposti

Preporuke, bila jedna mala reklamacija Asus mehanicke tipkovnice, rijeseno u najkracem roku, i stvarno se poitrudili da bude što bolje za mene, tj. novi proizvod, unatoc tome sto je uvoznik forsirao poravak!
Bravo!

pogledaj malo teme o drugim trgovinama, pa će ti biti jasno zašto.. naručiš, platiš, pa te zavlače 10 dana, nije im dobavljivo, bla bla.. onda poskupi 30% i odjednom je dobavljivo, ali tebi i dalje ne mogu isporučiti jer je od drugog dobavljača i slične gluposti
Baš to.
Išao baš ja u šoping prike dva tjedna: tri dućana koja kao imaju na stanju zapravo nemaju i kažu da će narućiti, dođe kao za tjedan dana.
Naravno, ostavio kontakt, ni jedni se nisu javili, na kraju našao taj isti dan u futuri.
Ali stanje im i dalje stoji isto (raspoloživo u poslovnici).
Premda, kad vidim u nekim poslovnicama kaj sve radnici moraju radit, mislim si ziher ih tjeraju da i ažuriraju web, a to ne stignu (ne bi me čudilo).
Fascinantno, neki će izgorit maksimalno i puknut.
A i od jednog poznanika koji je voditelj jedne poslovnice stvari koje sam čuo - uputnica za Vrapče.

Prijo moj, iskustvo može bit i dobro i loše. Šta bi sad tribalo, pisat samo najgore o trgovinama? Triba pofalit kad sve valja. Meni je ovo bilo prvo iskustvo sa ovim web shopom, zadovoljan sam i podilija sam sa svima vama.
Uostalom, moje zapažanje će nekome pomoć, nekome neće. Trošit vrime na filozofiju koju si ti pokrenija je nešto šta nema smisla.
Ostaj ti meni u najboljen zdravlju. Ne mislin se više raspravljat i nadovezivat na ovu temu.

Fer-de-lance
Princip ti je otprilike ovakav - sredjujte web shop, azurirajte, nemoj da nesto ne stima. Sta opet cackate po kompjuteru, zabavljate se a posao trpi.
Sve u istoj recenici...

Zanemarite...
Kupljena GreenCell baterija za UPS, zadovoljan sam.
Poslan upit da li je dostupno, rekli da je. Naručeno, uplaćeno, javili da ide za dva dana, tako je i bilo. Dao sam im priliku, pokazali su se kako triba. Opet kupim kod njih bez razmišljanja.