Kako i gdje do Iphone-a 13 Pro

Najjeftiniji njuškalo 128GB za 7100kn...piše vakuum

Pozdrav,
Htio bih nabaviti IPhone 13 Pro, pa želim savjet gje i kako ga uzeti da prođem najjeftinije?
Hvala
I ja bih htjela kupiti iPhone 13 pro. Ali ne preko NJ.

Koliko vidim na Nabavi, 128GB verzija ide u dućanima za cca 8000kn: https://www.nabava.net/mobiteli/apple-iphone-13-pro-cijena-128gb-61-159945311
Što se tiče operatera, tu je trenutno najjeftiniji kod HT-a za 8020kn uz najskuplju tarifu, što nema smisla uzimati za tu cijenu. U iStyleu je i dalje 9689kn, tako da oni nisu spuštali cijenu.

Najjeftinije je u best buy(USA) 899$...pa ako imaju volje ići tamo nek kupe više komada...s obzirom na trenutačni tečaj dolara od 7,33kn...to je 6600kn

jer se samo tako lako otic u US i kupit mob jelda?
i onda jos svercat preko gracice da se ne plati nas porez?
stvano pametni savjet
preko foruma ili njuske s ogrinalnim racunom i ako pristaju da se provjeri u tcom ili gdje god je kupljen. primopredaju obavic ispred banke, murije di god ako te strah da ce te opljackat

To je cijena bez poreza, tako da na to računaj još cca. 8% (+/- koji postotak ovisno o državi), što te ispadne nešto manje od 7200kn, tako da nisu toliko niže cijene u udnosu na ove snižene koje se mogu dobiti kod nas.

Sve to je pre skupo.
Do 6000 kn je ajde prihvatljivo.
Rasmišljao sam i iz Amerike nabavit, ali tu je carina + pdv + pdv na sve to skupa + jošta. ili švercanje.
Prošle je godine u T-com-u bila akcija oko nove godine, svi iphone-ovi su bili sniženi za 2000 kn. Zanima me da li će možda i ove biti ista akcija ili ima možda koja druga trgovina gdje budu takve akcije?

Pricekaj godinu ili dvije pa ces ga onda naci negdje za te novce, ćio bi i ja mercedesa novog al sta mi vrijedi kad imam samo za daciu

Hehehe, a ne ide to tako. za godinu 2 više neću htjeti 13, nego 15. Pa sam opet ana istom :-D

Imam ja ako netko i dalje želi kupiti iPhone 13 Pro, Sierra Blue, 128GB, nov (neotvoren), s jamstvom
EDIT: ako se nekome ne žuri, jer ga nemam uz sebe.. preuzimanje/dostava mogući kroz tjedan-dva
Pozdrav,
Htio bih nabaviti IPhone 13 Pro, pa želim savjet gje i kako ga uzeti da prođem najjeftinije?
Hvala